Giriş
(1)

İstanbul üniversitesinde çalışan/okuyan/oraya yakın olan birileri!

gut
İktisat uzaktan eğitime yatay geçiş yapabiliyorum ama kayıtla ilgili sorularım var okuldan her hangi bir cevap alamıyorum. istanbul'da yaşamadığım için gidip soramıyorum da. Sorularım şunlar, 1. kayıt için bizzat gitmem şart mı posta/kargo yoluyla kayıt olabilir miyiz? 2. aksis'te yeni öğrenci kaydı
İktisat uzaktan eğitime yatay geçiş yapabiliyorum ama kayıtla ilgili sorularım var okuldan her hangi bir cevap alamıyorum. istanbul'da yaşamadığım için gidip soramıyorum da. Sorularım şunlar,
1. kayıt için bizzat gitmem şart mı posta/kargo yoluyla kayıt olabilir miyiz?
2. aksis'te yeni öğrenci kaydı açmaya çalışıyorum fakat kullanıcı yok yada hatalı diyor.

Birileri yardımcı olabilirse çok sevincem.
0
gut
(15.09.15)
yüksek lisansa kayıt olurken ben (2 sene önce) posta ile başvuru ve kayıt almıyorlardı. çok iyi hatırlıyorum. Ancak hala öyle midir bilmiyorum.

Bölümünüzün öğrenci işlerini arayın. bir yerlere yönlendirseler bile yeterince uğraşınca cevap veren bir insan çıkıyor.
0
pokerface
(15.09.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.