[]

İkinci Üniversite Başvurusu

Selamlar olsun,

Bahsi geçen ikinci üniversite başvurusu için 2015-2016 dönemi öğrenciliğimi kanıtlayan belge isteniyor. Şehir dışında olduğum için okuldan alamıyorum, başkasına da verilmiyor. E-devlet'ten bugün öğrenci belgemi aldım, fakat okuldan onaylı değil. Üzerinde kimlik bilgilerim, bugünün tarihi, okula başladığım tarih var; ''kişinin öğrencilik hakkı vardır'' ve ''bu kişi şu şu üniversitenin öğrencisidir'' notu var. Başvuru için yeterli olur mu bu belge, bilenler beri gelsin..

Cevaplayanlar elleriniz dert görmesin. Sevgi, selam.

 
e-devletten alınan belge de barkot olması lazım..o sanırım okul imzası, kaşesi yerine geçiyor..


  • dedim dedim de kime dedim  (15.09.15 16:25:55) 
Öğrenci işleri ile görüştüm, ''E-devletten alabilirsiniz, fakat onay olmaz.'' dediler. Bana bu garip gelmişti, işe yaramayacaksa belge niye verilsin ki..


  • balekmek  (15.09.15 16:31:09 ~ 16:36:36) 
:) Oh çok doğru! Ben de bunu düşünüyordum artık.


  • balekmek  (15.09.15 16:52:59) 
Selamlar olsun,

Okula kayıt olduysanız zaten ikinci üni kapsamında okulunuz çıkıyor. Yöksis'ten de veriyor çekmiyor mu?

Ben bugün başvurdum, lisans mezuniyetimi vermedi, son kayıt olduğum ama gitmediğim okulu verdi ben de ilk lisans mezuniyetimi, tek hatta, yazdım bu yüzden diploma fotokopisi istediler, ki zaten noterden almıştım.

Bence kayıt yap, parasını ödemeden internet çıktılarını al belki senden bu belgeyi istemezler.
  • amarat  (15.09.15 17:42:08 ~ 17:42:22) 
Şu an kayıtlı olduğum lisans çıktı isaretledim. Zaten bu çıktıktan sonra hala neden belge istenir anlamış değilim. :)


  • balekmek  (15.09.15 22:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.