[]

garantili logitech

iki üç ay önce internetten mouse aldım logitech marka. ortadaki döner topu takılmaya başladı bir ay sonra filan, o zamandan beri öyle kullanıyorum ama can sıkıcı. bir yıllık garantili ürün. değiştirirler mi bunu? tamir mi edeler? aldığım yerle mi iletişime geçeyim, yoksa logitech'in kendisiyle mi? süreç nasıl işler, bilen var mıdır?




 
sahsi tecrubem yok ama insanlar hep logitech'le iletisime gecmis, oldukca da ilgililer ve memnuniyeti sagliyorlar. ben de farenin usb'sinin yenisini isticektim o zaman okumustum.


  • jedilance  (15.09.15 15:51:22) 
yan boşluğuna bişey kaçmıştır belki, temizlemeyi denedin mi?


  • loveinaflipbook  (15.09.15 15:51:47) 
@loveinaflipbook

e ben bunu açsam garantisi bitmiş olmaz mı? denemedim o yüzden.
  • devilred  (15.09.15 15:53:18) 
yok açıp değil de, belki iğneyle falan tekerin yan boşluğuna girip oraları bi yoklayabilirsin.


  • loveinaflipbook  (15.09.15 15:54:38) 
önce aldığın yere sor olmadı logiteche mail at. yenisini gönderirler büyük ihtimalle.


  • glamdr1ng  (15.09.15 15:58:20) 
Benim klavyeye çay dökülmüştü, aradım tuşların bazıları çalışmıyor filan dedim, neyse işin sonunda o seriden kalmadığı için daha üst model ile değiştirdiler :)
Unutmadan garantisi filanda çoktan bitmişti.

  • poseidon1  (15.09.15 16:00:30 ~ 16:01:37) 
@loveinaflipbook

yokladım şimdi, değişen bi şey olmadı.
  • devilred  (15.09.15 16:00:36) 
Logitech garanti konusunda gayet iyi bir firmadır. Sorunu anlatınca aynı ürünü evine sorgusuz sualsiz kargoladığına şahit oldum. Bence Logitech ile iletişime geç.


  • osurdum  (15.09.15 16:00:46) 
en kısa zamanda kendilerine bir mail at. sana iletişim için dönecekler. derdini güzel bir dille anlattığında problemini kesinlikle çözecekler. çok anlayışlılar kesinlikle. bir kaç kez işim düştü. o konuda inanılmaz memnunum kendilerinden.


  • baharat  (15.09.15 16:52:43) 
bu mail at dediğiniz destek sistemi üzerinden belirtilen arıza kaydı mı olmakta acaba? başka bir mail adresi bulamadım çünkü.

aramamız için verilen telefon numaraları kullanılmamakta, türkiye siteleri bakımda. hadi bakalım nasıl bitecek bu iş.
  • devilred  (15.09.15 18:44:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.