[]

kapıda ödeme ile verilen sipariş

Merhaba,

Annem dün saçma sapan bir siteden birkenstock siparişi vermiş ucuz diye. adamlar belli ki dolandırıcı. ama allahtan akıllılık etmiş de kapıda ödemeyi seçmiş. şimdi gelen ürünü sorgusuz sualsiz "hayır istediğimiz ürün değil" diyerek reddedebiliyor muyuz? maraz filan çıkmaz değil mi?


 
Maraz çıkarmaz ayrısa çıkarsa nolucak seni nerden tanıyor hiç bir bilgin yok onda ben o değilim o adres benim değil desen bile olur anlındamı yazıyor senin sipariş verdiğin


  • Yaratıcı Nickli Helper  (15.09.15 10:55:14) 
kargo firması getirecektir zaten. kutuyu açıp eğer gerçek olmadığını düşünürseniz bu gerçek değil, teslim almıyorum deyip geri verebilirsiniz kurye'ye. ya da hiç teslim almayın. ne yapabilirler ki zorla mı satacaklar.


  • mesene  (15.09.15 10:55:45) 
kutuyu açmayın. sorun olmaz.


  • gonul_isleri  (15.09.15 10:57:56) 
tabii ki reddedebilirsiniz. neticede getirecek olan kargo/ptt elemanı.


  • orient blue  (15.09.15 11:01:22) 
almayın hiç,adres doğru ama ben değilim bu deyin bişey olmaz.


  • neda22  (15.09.15 11:02:25) 
kargoyu aldığınıza dair imza atmadan evvel kuryeye kontrol etmek istiyorum deyin, ürüne bakın. ister alın ister almayın sonra. böyle bir hakkınız var.


  • uuth  (15.09.15 11:08:42) 
Dolandırıcı olduğunu düşünüyorsanız hiç açmadan geri iade edin. Benim de babam televizyondan cep telefonu satıyorlar ya onlardan almış, kargo geldi kutuyu açalım kontrol edelim öyle alalım dedik, kargocu olmaz öyle isterseniz iade edin ama kutuyu açtırmam dedi. Biz de içine bakmadan kargoyu iade ettik.


  • Tutkun  (15.09.15 11:28:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.