[]

goz kapagi/kaş titremesi

yaklasik 3 haftadir sol goz kapagimdan kaşima kadar olur olmaz zamanlarda bi titreme geliyor hani civcivi eline alirsin boyle kucucuk govdesi pitir pitir titrer ya ayni o kivamda. dokunuyorum da gecmiyor. gecmiste benzeri seyler olunca anneme sorardim oglum boyun uzuyor ondandir derdi simdi oyle bi durumda yok. internetten bakinca Sağ göz titrememsi sağlık, sol göz titremesi ise varlık işaretidir kimi zaman diye ruya tabirimsi aciklamalar var. bi de bilim siteleri bunlar acayip. neyse diyecegim var mi ayni sorunu yasayan, nasil kurtulunur bundan ilaci falan yok mu bunun. sessiz alma modu yok mu bunun allah askina soyleyin vakitsiz titresimler fazlasiyla can sikici. Tesekkurler.




 
1- gözlerin bozuk olabilir.
2- gözlerini yoruyor olabilirsin
3- stresli olabilirsin
4- komple yorgun olabilirsin
5- nörologa görünebilirsin.

:)
  • lcha  (14.09.15 17:13:31) 
Göz seğirmesinden mi bahsediyorsun? Ara ara gelip geçer o. Stresli bir dönemdeyken baş gösterebiliyor özellikle.


  • sesee  (14.09.15 17:18:49) 
Göz atması bana da oluyor bazen. Stresli sinirli olunca falan. Çok üzgün olduğum çok ağladığım bi dönemde olur olmaz her yerim seyiriyordu. Böyle kaslar işte kendi kendine şaapıyo.


  • pshasha  (14.09.15 17:45:12) 
Aynısı bende de var. Dönem dönem oluyor. Stresten ve yorgunluktan kaynaklanıyor çoğu zaman. B vitamini hapı kullanarak üstesinden gelmiştim bir dönem. Ancak dediğim gibi yoğun zamanlarda uykusuz kaldığım dönemlerde yine oluyor.


  • canisloopus  (14.09.15 21:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.