[]

Sevgiliyle mesaj olayıları

Mesela sevgilinizle en son diyelim 5 6 gibi konustunuz sonra o bi yere gitti
Ve o dediği yerden çıktı saat 1 de size söyle bi mesaj atsa ne anlarsınız?
Beni hiç merak etmiyosun mesaj atmıyosun vb ( sizin bu aralar yoğun olduğu
Konusunda bilgisi de var ) bende ona cevaben dedim ki sende beni merak etmiyosn
İnsan bi sorar diye tarzı bi mesaj attım .siz ce niye hep ilgi merak erkekden bekleniyor?
Kız haklı mı?

 
gece 1 de çıktıysa her türlü öküzsün birader


  • valkin rockefeller  (14.09.15 03:36:15) 
@volkin gittiği yer iş eğlencesi gibi bişi


  • cenkist  (14.09.15 03:42:47) 
de ayrı

ce birleşik
  • eksimeksi  (14.09.15 04:16:43 ~ 04:17:10) 
Yoğun olduğum konusunda bilgisi de var madem ' biliyosun bu aralar bir koşturmaca ki dalmisim, kusura bakma nütfeeen ' yazar ve onu gıdıklardım.

Bence ' hep erkeklerden ilgi bekleniyor ' diye bir şey yok. Erkekten yoğun ilgi bekleyen kadınlar var ama evet.kutuplastiran kötü bi genelleme yine de.ise yaramaz.unutalim bunu : ))

Haklı haksız aranacak bi durum değil bu bence. Çok kısaca gönül alınıp ufka bakılacak bi durum. Yani aradım, aramadi, en çok ben yok yok sen aradin mevzu olacaksa niye sokuyoruz ki burnumuzu bu ilişkilere? Neyse ille de hakliyi haksizi tayin edeceksek ikiniz de haklı değilsiniz,ben hakliyim : )) - kız da haklı değil, rahatladim hadi -
  • anima sola  (14.09.15 04:16:49) 
Aynısını bana da kız arkadaşım devamlı olarak yapıyordu,sonunda bir anda soğudum, empati yapma kabiliyetinin olmadığını gördüm ve sırf bu saçma sapan tartışmalar anlamsız bir şekilde devam ettiği için, bu kadınla bir ömür geçmez diyerek ayrıldım. sen haklısın ben haklıyım olayına giriliyorsa bir ilişkide, haklı veya haksız olan taraf saçma sapan konularda tartışma çıkarıyorsa devam etmiyor maalesef. herkes haklı oluyor.

çok lazımsa bir kusura bakma mesajı atılsa iyi olur fakat genel olarak bu meseleleri mesele yapmamak lazım.
  • ginger root  (14.09.15 04:52:25) 
gereksiz yere uzatmışsın.

'yoğundum canım (ya da ne diyorsan), senlik bir şey değil. eğleniyorsun diye de çok düşmedim üzerine.'

gibi bir mesaj fena olmazdı.
  • air  (14.09.15 04:53:18) 
Aman boşver sonuöta sen rahatsız etmek istemediğinden mesaj atmışsın.
Yoğun olduğundan cevap da veremeyecek zaten
Ay kızları anlamıyorum valla
  • 7876  (14.09.15 07:35:20) 
kız haklı. gece 1e kadar sormadıysan odunsun.
ayrıca kız ilgi bekleyecek tabi. sen bunu sorun etmiyorsun ama o ediyor, çünkü ilgi bekliyor, kapiş?

  • dafuq  (14.09.15 09:12:52) 
gece 1'e kadar bir kere bile yoklamadıysan zaten sorun sende.


  • sen git ben geliyorum  (14.09.15 12:27:21) 
iki taraf da kendince haklı, bence bu ne kadar zamandır beraber olduğunuzla alakalı bir mesele. yeni sevgili sayılırsanız, normal böyle tepkiler, taraflar merak edilmek, ilgilenilmek istiyor biraz. uzun süreli bir ilişkide, kendimden örnek veriyorum böyle şeyler söz konusu olmuyor pek. hani işi olan yazmaz, eğlenmek isteyen eğlenir, iki tarafın da birbirinin ne yaptığından haberi varsa, varsın 1 gün boyunca yazmasın.


  • lolita  (14.09.15 12:37:21) 
o çıkmış, onun haber vermesi gerekir. mantıklı olan bu bence.


  • yalnizliktan devren kiralik  (14.09.15 21:41:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.