[]

araba konusunda nasıl yapmalıyım

Üç yıl önce aldığım bir arabam var keyifle kullandım. Bu ay ise girince acaba dedim bi üst model falan nasıl olur diye. Sonra baktım da kredi çekmek falan borca girmek büyük işler. Diyorum ki acaba bunu mu yaptırsam. Şimdi bu arada 86 model. Sorunları dış görünüşü ortalama boyaya ihtiyacı var. Bi sifer sistemi kontrol edilmeli iç göğüs değişmeli bunlar aşağı yukarı diğer şeyler ile beraber bin ikizin arası tutar. Onun dışında yılda iki kez yağına falan baktırıp biniyorum. Sizce hiç harcama yapmayayım mı gittiği yere kadar gitsin mi yoksa yaptırayım birikim de yapıp istediğim seviyeye gelince o birikimimi o zaman mı yeni araba alayım




 
arabanın modelini söylersen daha iyi olur.


  • i am cookie monsters nipple  (13.09.15 21:23:58) 
Citroën bx


  • kablelvuku  (13.09.15 21:34:48) 
Ben olsam ülke bu durumdayken yüklü borca girmezdim. 2. ay gibi evlenmeye niyetlendik. O bile çok korkutuyor beni. İdare edebildiğiniz kadar edip birikim yapmak en mantıklısı.


  • isott  (13.09.15 21:38:29) 
işe daha yeni başlamışken bence de fazla borca girme mevcut arabayla devam et, bakımını vs yaptırıp.


  • borumu  (13.09.15 22:05:41) 
bence biraz masrafla delorean yaparsın o arabayı..


  • i am cookie monsters nipple  (13.09.15 22:16:11) 
arabanın her parçasının yıl/km bazında yaşı vardır. araç 86 model bi yerini yaptırsan bi yeri arıza çıkartır. yanlız en önemli noktaları yağı ve suyu eğer araba yağsız ve susuz kalırsa tüm motoru yeniden yaptırmak zorunda kalırsın. araba kadar masraf açar. onun için yağına suyuna çok dikkat et.


  • komando kani var bende  (13.09.15 22:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.