[]

tek başına saç boyamak

2 ay önce kuaföre güvenip röfle yaptırdım. saçımda 20-30 tel kadar beyaz var, bunları saçlarımın uç rengine boyayalım dedim şöyle 2 ton açığı falan. he he dedi, kafasına göre bi renge boyayıp sözde röfleyi iyi yapmak için beyazları bıraktı. yok almaya çalışmış da düzgün omazmış da neyse. önce saça şans verdim, gözüm alışır belki, akınca biraz düzelir falan diye. yok 2 aydır nefret ediyorum.

sonuç olarak marketten boya aldım. gözümü kararttım. yeniden kuaföre gidip bi ton zaman ve para harcamak istemiyorum.

seneleeeeer önce anenmin saçını boyarken yardımcı olmuştum. şimdi tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim yoksa boya tecrübeli bi arkadaş mı çağırayım?

 
kalkarsın tabi de, senin bebeğin yok mu? saçını boyamaman lazım. organik boyayla boya bari.


  • whimsical  (13.09.15 20:52:53 ~ 20:53:14) 
bilindik markalar güvenli kabul ediliyo artık @whimsical. kuaförde bi de abuk sabuk boyalar kullanıyolar, kapıda koleston organik vs yazabilir ama arkada hazırladıkları farklı


  • la noix  (13.09.15 20:57:43) 
bebe emzirmiyo musun bacim ne boyasi?
guvenilir boya felan yok onu bi unut :D
yok ben illa boyayacagim dersen ve kendi sacini hic boyamadiysan birisini cagir o yapsin.
  • chaotic good  (13.09.15 21:00:26 ~ 21:00:46) 
bir tıpçıyla iddialaşmak istemiyorum. :) ben bildiğimi söyledim, günah benden gitti.

marketten aldığın boyanın kendi karıştırma kutusu varsa işin gayet kolay. eğer kapta karıştırıp fırçayla boyaman gerekiyorsa o zaman uğraşman lazım. fırçalı boyama için bir arkadaşından yardım al istersen.
  • whimsical  (13.09.15 21:02:19) 
yau gebelikte bile 2-3 kere boyamaya artık tamam deniliyor :)
saçlı deriden kana çok az miktarda kimyasal geçiyor, ordan da süte geçmesi lazım ki oran daha da bi düşüyor. eminim kat be katını zaten bebe etraftan alıyordur.

  • la noix  (13.09.15 21:03:55) 
kendin boyama bence, yamalı don gibi oluverirsin, şimdiki halini mumla ararsın :/
ben saçım bakır rengiyken bi kere o hataya düştüm, inanır mısın kızıl ve bakırın her tonu kafamda vardı, ve arada orijinal rengim olan kestaneler de vardı, tam bir renk cümbüşü :/
komşu falan çağır bence.
  • bir nick var benden iceri  (13.09.15 21:04:12) 
her yer eşit tonda olsun diye önce açık kısımlar boyanır, sonra koyu kısımlar boyanır. açık kısımlarda daha uzun beklenir. birazcık mantık yürüterek ve kaliteli bir boya kullanarak yamalı don gibi olmamak çok kolay.

ben saçımı bakıra, kumrala, sarıya hep kendim boyardım. artık doğal rengini kullandığım için sadece yazları boyuyorum renk açıldığından.

hiç korkma yani beceriksizlik bakımından. ben bebeğin sağlığını düşünüyorum sadece. için rahatsa boya gitsin. :)
  • whimsical  (13.09.15 21:09:02) 
röfle pişmanlıktır. aynısı benim basıma geldi ama ben erkeğim ve öğrenciyim. evde annem ve babam evde boyadı saçımı cok iyi olmustu aradan 6 ay gecti ve bugün yine açıla açıla eski haline dönen röflelerimi yine onlara boyattım zorla. eheheh.


  • jacoba benzer jojuk  (13.09.15 21:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.