[]

PKK = HDP

Güzel ülkemin bilinçli vatandaşları. PKK ile HDP yi bir görür olmuşsunuz.
Sanıyorum ki size Tayyip bile az:) . Aferin devam böyle . HDP yi nasıl kapatırıZ tartışmalarına başladınız mı



 
Tayyibi savundugumdan degil ama hdpyi masum gormeniz de sizlerin baya bilinçli(!)oldugunuzu gösteriyor.


  • safsafinaz  (13.09.15 20:16:17) 
HDP nin ana politikası terörü desteklemek.
HDP=PKK fikri bence doğrudur.

Tayyibi savunmuyorum.
Keşke HDP ben doğuda yaşayan halkı temsil ediyorum terörü lanetliyorum diyebilseydi. Meclise girmesinden mutluluk duyardım.
  • basond  (13.09.15 20:18:34) 
hdp = pkk değil ama hdp'nin kurucu kitlesi = pkk.

hdp'nin, pkklılar dışında oy aldığı kesim de bu gerçeği kabul etmeyen, etmek isteyemen davarlar zaten.

yanlış anlaşılmasın, hdp'ye oy verdikleri için davar olmuyorlar. herkesin özgürlüğüdür. fakat salağa yattıkları için davarlar. adamlar her fırsatta pkk yanlısı söylemler kullanıyor bunlar hala hdp pkk değildir diye savunmaya çalışıyor. komik.
  • tescillimarka  (13.09.15 20:23:24) 
basond +1

mutluluk duymakla kalmaz bizzat ben de desteklerdim.
  • shotgunwoman  (13.09.15 20:23:38) 
Partinin es baskani, belediye baskanlari bunu diyor.

Bunun tayyibi desteklemekle ne alakasi var.

Gelip burda bos bos insanlari tahrik ediyorsunuz.
  • mahone  (13.09.15 20:24:25) 
pkk=hdp demiyorum. 7 haziran'da özellikle çok daha ılımlıydım ama. birileri hdp'yi karalama operasyonları başlattı, yem attı. hdp de o yem yedi bana göre. tükürükte boğmalar, terörist cenazesini omuzlamalar, pkk'ya silah taşıyan arabadan çıkan milletvekili.. bunlara sessiz kalındıkça hdp masumiyetini yitirdi gözümde.

hala pkk'yla özdeşleştirmiyorum. ılımlı olanlar da var o partide ama diğer saydıklarıma yaptırımın olmaması, onların bu şekilde var olmaya devam etmesi beni rahatsız ediyor. hele ki şu dönemde. pkk kürtlerle, kürtler hdp'yle, pkk hdp'yle bir değil. bunu bastıra bastıra söylüyorum ama.
  • uzunuzunilgi  (13.09.15 20:28:24) 
millet tayyibe muhalif olucam diye teröristi savunur olmuş. hdp=pkk. tayyipten benana. kürtleri anlarım da türk hdp destekçisi hiç çekilmiyor. lan adam senin ırkına düşman. askere gitsen götünü kesecekler. ya ben hdp'liyim mi diyeceksin?


  • optum kib bye  (13.09.15 20:34:00) 
tayyip'e ve onun partisine bir kere bile oy vermedim. sevmiyorum da onu ve onları.

ama biri sorsa 'hdp mi, akp mi?', akp'ye oy atmaya razı olurum. hdp'ye oy vermek, benim için pkk'yı meşru kılmakla eşit çünkü. ben toplumsal hafızaya sahip çıkılması taraftarıyım. akp'ye oy veririm demiyorum, hdp'ye oy vermektense akp'ye bin oy vermeye hazırım.

bu yüzden, kusura bakma: pkk=hdp...

ya da bak, bana ne?..
  • mermize  (13.09.15 20:37:48) 
mars çok güzel hepinizi beklerim.


  • basond  (13.09.15 20:46:29) 
adam hdp'lilerin bizzat kendi ağızlarından çıkan laflara rağmen ısrarla "barış kelebekleri <3" demeye devam ediyor. selo ve tayfası işte bu tipler yüzünden yüzsüz yüzsüz "barışı ancak biz getirebiliriz ama pkk çiçektir ha, unutmayın bunu da" tadında beyanda bulunuyor ya.

(bkz: pkk'nın uyguladığı terör değildir)
(bkz: pkk terör örgütü değildir mhp bunu anlasın artık)
(bkz: pkk'lılar da bizim canımızdır)
(bkz: öcalan'ın emeğini iktidara taşıyacağız)
(bkz: öcalan'ın heykelini dikeceğiz)
(bkz: hdp başkan apo'nun projesidir)

lütfeen ama lütfeeeeeeen hdp'liler açıklasın. açıklasın ki pkk ile bir tutmayalım bu sevgi pıtırcığı partiyi.


ayrıca sözlükte "ulan salak mısınız? biz zaten bu ilişkiyi biliyoruz. yeni bir şey bulmuş gibi ne seviniyorsunuz? .d.dd." tadında onlarca entry de var.
  • m e b  (13.09.15 20:52:56 ~ 21:19:00) 
Adam yerine konmayan plüton'dan selamlar

Pkk=hdp ise pkk sırtını halka dayamış yasal ve meşru bir partidir. O halde Pkk'lıların fezlekelerini hazırlayıp yargılanmasını isteyin destek verdiğiniz partilerden? Eğer partileriniz sizi dinlemeyip terör partisinin yargılanmasına neden olmuyorsa beraber yasama görevini yürütüyor demektir. (mhp'liler error verdi mi? asdfghjkla)


Çok tatlısınız,yeminle.


Edit: Her kavgada yanlış adamı dövenler "aciz"likten bahsetmiş. Biz de ağlanacak halinize gülüyoruz ne diyelim.
alkislarlayasiyorum.com
  • rakicandir  (13.09.15 21:06:46 ~ 23:47:11) 
PKK = HDP ise ulkesini seven her Turk = MHP (cok sacma degil mi en az 50 milyon Turk var ulkede hepsi ayni olamaz)

Artik Kurtlerin de gorusleri oldugunu hepsinin suna esit buna esit olmagacagini anlayin. Kurtler soyledir boyledir dedikce boluculuk yapiyorsunuz farkinda degilsiniz.
  • Traveller  (13.09.15 23:05:17) 
Halk desteği alan her şey meşru mu oluyor ya la? Pkk=Hdp demiyorum ama aralarında cemaat ve akp ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Aynı bokun laciverdi, yansımaları farklı. Talepler aynı. Ha bana kalırsa talepleri saçma değil, ama kaç senedir iki taraf da o kadar saçma şeyler yaptı ki, işler boka sardı kan davasına döndü.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (13.09.15 23:09:16) 
hdp asla kapatılmamalı ve siyasette eli güçlenmesi gereken bir parti. Çözüm için ve kürt halkının temsili için gereken bir parti ancak hdp içerisinde ki pkk rolünü görmemek, görmezden gelmek tam anlamıyla davarlıktır. hdp'nin kesmesi gereken bir pkk bağlantısı olduğu oldukça açık. hayır ben ya da başkası demiyor bizzat hdp'nin kendisi diyor. hdp'li milletvekillerinin demeçlerinde, konuşmalarında, mitinglerinde bunu görebilirsiniz.
.mk bir siz hayatın sırrını çözdünüz, bir siz siyasetten anlıyorsunuz. her şeyi en iyi siz biliyorsunuz. şu sizde ki ego kimse de yok.

edit:
cidden anlamlandıramıyorum. hdp'li vekiller çatır çatır pkk lehine, destekleyen demeçler verirken, bir takım sözde hümanist arkadaşların bu durumu inkar çabası niye? elinize ne geçecek?
pratik anlamda hdp=pkk denemez sonuçta pkk bir terör örgütüyken (ya da kendilerine göre özgürlük savaşçısı) hdp yasal düzlemde yer alan bir siyasi kuruluş ancak teorik anlamda aralarında ki bağı inkar etmek ya körlüktür ya da aptallıktır. içerisinde eski 'gerilla' barındıran, içerisinde akrabası, kardeşi örgüt üyesi olan bir partiyi pkk'dan ayrı görmek sığırlıktır. kaldı ki defalarca yazdığım gibi hdp'li milletvekilleri bu bağı onaylayan demeçler veriyorlar. o yüzden artık hdp pkk ilişkili mi demeyi bırakıp bu ilişkinin sonucu nereye varacak ve korunmalı mı korunmamalı mı diye tartışmamız gerekiyor. kişisel anlamda cevap verecek olursam hdp pkk karşısında kesin bir tavır almalı ki pkk şu anda ciddi anlamda hdp aleyhine çalışan bir örgüt konumuna geldi. her hamlesi, her hareketi hdp'nin meşruiyetine ve varlık amacına gölge düşürür cinsten. hdp bu süreci iyi değerlendirmeli.

edit 2: hoş durdum burada ciddi cevap verdim ancak seni ciddiye aldığım için değil. uzaktan dahi troll olduğun görülüyor ancak gelip burada ciddi cevap veren arkadaşlara bir nebze olsa bile yararlı olabilir diye yazdım.

edit 3: troll dediğim kişi frederick co
  • air  (13.09.15 23:29:20 ~ 14.09.15 00:27:55) 
@air +1
@senialan +1
@gunde 3 litre +0.2


Ortada bir terör sorunu var. Bu sorunu çözmek mi istiyorsunuz yoksa ertelemek mi?
40 yılda çözemediğin, uyuşturucu ticareti yapıyor, israille bilmem kimle ilişkisi var dediğin, dış mihraklarla ülkeyi bölmeye çalışıyor dediğin bir vahşi örgüt var karşında. Bu örgütü savaşla yok edebileceğinizi gerçekten düşünüyor musunuz?
(Bu soruya karşılık Hdp'ye oy veren bizler de emperyalist güçlere ve her türlü yaygın propoganda aletine,siyasetine sahip böyle bir ülkenin ordusunu yenebileceğini,alt edebileceğini düşünüyor musun sorusuna cevap vermeliyiz.)
Düşünüyorsak bu savaş için partilere gerek yok. Komple bu savaş bitene kadar operasyonlar sürmeye devam etsin. Sonuçta birisi galip gelecektir elbette.
Yok bu savaşların böyle sürmemesi gerektiğini düşünüyorsak, barışın birbirini seven insanlar arasında değil de birbiriyle düşman olan taraflar arasında yapılabileceğine inanıyorsak sivil siyaseti desteklemeli, herhangi bir silahlı kuvvetin tarafında olmamalıyız.
Bir partiyi bayrak tutar gibi takım tutar gibi tutmadığım için Hdp'nin mecliste olması gerektiğini ama Pkk'ya ve terörü olumlayan söylemlere karşı hiç değilse sınır koyması gerektiğini düşünüyorum.

edit: ulan adamla aynı şeyi düşünüyoruz ama troll diye etiketlemiş bizi. neyse canın sağolsun.
edit2: düzeltme gelmiş, yanlış anlaşılma olmuş. saygılar bizden.
  • rakicandir  (14.09.15 00:11:55 ~ 00:29:19) 
Kelimesi kelimesine advocatusdiaboli +1 ve basond +1
Hdp = pkk dir.
Hdp sempatizani sevgi pitirciklarinin (hadi derdinin ne oldugu belli olan hpd'li kurtleri gectim) tutarsiz, neresinden bakarsan elle tutulur bir tarafi olmayan, les gibi samimiyetsizlik kokan, ifadeleri de feci sekilde komik. Ortalama seviyede mantigi isleyen insan bu bariz tutarsizliklari gorebilir.
Evet guzel ulkemin bilincli vatandasi, pkk=hdp'dir, senin ve diger sig sevgi pitircigi sempaytizanlarinin degil hpd'nin yetkili agizlarinin ne dedigi dikkate alinmali bu konuda. Her sey ortada.

Ulkede gerizekaliliktan gecilmiyor ama sevgi pitirciklarinin bu kadar geri zekali olacagini da sanmiyorum sik sik rastladigim ortak ifadelere bakinca, samimiyetsizlik var isin icinde. O gerizekaliliktan da kotu ama.

"Hdp = pkk ise pkk da siyasi partidir bla bla bla" gibi olaganustu-ergen elestrisine ise verilecek herhangi bir cevap cok buyuk israf olur.

O degil de tahrik etmek icin cok calismak lazim, duyuruda boyle basliklar acmak yetmez.
  • stavro  (14.09.15 00:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.