[]

arabanın ön camı çatladı

ön bilgi : kasko yok

2012 model skoda yeti'ye dün akşam ufak bir taş gelmişti, giderek büyüyor. ilk sorum şu camı değiştirirsek hasar kaydı oluşur mu? cam değiştirme seçenekleri ise şunlar

1) yetkili serviste değiş
2) özel serviste değiş
3) önce kasko yaptır, sonra istediğin yerde değiş

çıkmazdayım, bi yardım lütfen

 
Ön cam fiyatını öğrenin, sonra kasko fiyatlarını öğrenin. Kaskodan ücretsiz ön cam değişimini çoğu sigorta sunuyor zaten.

Atıyorum ön cam 200tl kasko 1000 tl çıkarsa karar vermesi kolay olur.
  • anarche  (13.09.15 19:30:38) 
Gidip parasini odedigin bir hasar,degisim aracin kaydinda gozukmez.bunu kaskodan sigortadan yaptirirsan hasar kaydi olusur/ya da ufak hasarlar butcesinden karsilanir.

Ozel serviste yeti cami yoktur,bu yuzden yetkili servisten gelecek cam ya da yetkili serviste degiseceksiniz.

Once kasko yaptir,sonra degisti secenegi haksizlik iceren bir islem.icinize sinecekse yaptirabilirsiniz
  • cizgilipijama  (13.09.15 19:43:32) 
Catlak camla nasil kasko yaptirip cam degistirilir ki? Kasko yaparken bakmiyolar mi?


  • s e ff a f  (13.09.15 20:01:43) 
Bakmıyorlar ama siz kaskonun ertesi günü değişim talep ederseniz şüphe uyandırırsınız.


  • anarche  (14.09.15 10:25:55) 
ben kasko yaptırdıktan iki saat sonra arka cam kırıldı, nasıl oldu hala bilmiyorum. aynı gün gelip değiştirdiler. şüphe uyandırmadı yani ki zaten öyle bir durum da yoktu.


  • şubatsonrası  (14.09.15 10:44:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.