[]

Havuz/Deniz Sevmemek

Selamlar.

Ben 1-2 yıllığına Kuşadası'na taşınmış bulunuyorum iş gereği, haliyle deniz falan ayağımın altında, kaldığım yerde havuz da var. Koca bir yaz geçti ve ben denizi ve havuzu sevmediğimi, son derece overrated bulduğumu fark ettim. Gidiyorsun, giriyorsun suya, duruyorsun öyle? Yüzüyorsun biraz, e yüzmenin de bir olayı yok yani. Suyun içinde sağa sola gitmiş oluyorsun sadece? Bir gittim, iki gittim derken sevmediğimi fark ettim. En ufak bir eğlence yok, üstüne bir de yoruluyorsun, üstünü değiştirme, ıslanma kurulanma falan, bir sürü dert? Benim gibi düşünen var mı, yoksa bende mi sorun var?


 
+1

Deniz tatili çok yoruyor. Teknem olsa açılsam koyları dolaşsam tamam da otelde havuza denize aynı yerde gir çık ı-ıh. Kültür tatillerini, farklı yerleri görmeyi tercih ederim.

Böyle deyince deniz sevmezmişim gibi görünmesin. Denizsiz yerde yaşayamam.
  • Lim5  (13.09.15 13:40:45 ~ 13:58:55) 
Deniz ortamı falan bulunduğu yere güzel bir manzara sağlıyor ama dalış falan yapmıyorsan denize girip yüzmenin çok da mantıklı bir açıklaması yok açıkçası. Yani sağa sola ileri geri gidip geliyorsun o kadar. Sonra çıkıyorsun. Biraz serinliyorsan iyi ama onun dışında çok da bir mantığı yok.


  • angelus  (13.09.15 13:43:29) 
Deniz sevmiyorum ben de , havuz da şahsi ise severim umumi olmuyor zira


  • ripolip  (13.09.15 13:45:51) 
katılıyorum. deniz tatili oldukça bayık ve sıkıcı geliyor. senede 1 - 2 günden sonrası bayıyor.


  • zgrydn  (13.09.15 13:46:46) 
havuzu sevmem.denize girince kendimi huzurlu hissediyorum.


  • darksdantes  (13.09.15 13:49:23) 
havuz mikrop yuvasi, les bi yer.
got kadar yerde vikvik bi ileri bi geri yuzuyorsun.
ama denizsiz tatil bana tam bir tatil gibi gelmiyor, eksik hissediyorum :)
  • chaotic good  (13.09.15 13:54:09) 
saçmalamayın arkadaşlar. en kötü bu kadar insan yanılıyor olamaz mantığıyla gidin. sağlıklı yaşam için yüzmenin yerini alabilecek hiçbir spor yok ve çok keyifli. eğer yüzüyorum yoruluyorum diyorsanız hayatınızı tekrar gözden geçirin.
güzel bir sahilde şöyle 1-2 saat yüzüp sonra biraz güneşlenmek. devamında yaşanan açlık üzerine sağlıklı güzel bir yemek. bu zevkin yerini alabilecek hiç bir şey yok.
yine deniz yerine havuz diyen arkadaşlar, havuz serinlemek için girilen su birikintileri gibi geliyor bana, yüzmek denizde olur gibi.
  • kocakum  (13.09.15 13:59:01) 
denizde yüzmenin yorgunluğu, inanılmaz tatlı bir yorgunluktur bence. yüzme olayını biraz hareketlendirirseniz, daha zevk alabilirsiniz. mesela yanınızda kitap götürün, biraz yüzün, güneşlenirken kitabınızı okuyun, mp3 dinleyin. ardından biraz daha yüzün, açılın, iyi yüzebiliyorsanız. deniz gözlüğü olursa ve serbest stille falan yüzerseniz daha zevk alırsınız. yanınızda biri olursa hele, tadından yenmez ;)


  • binary  (13.09.15 14:04:44) 
denize havuza yakın, alışık olan kişilerde olan bir durum işte.. karasal yerde yaşasan 3 yılda bir denize gitsen farklı olurdu elbet..


  • dedim dedim de kime dedim  (13.09.15 14:07:51) 
@kocakum ben yıllardır düzenli olarak haftanın en az 5 günü spor yapıyorum zaten. denize girip yüzmek spor olarak yapılmıyor ki, eğlence olarak yapılıyor çoğu zaman. ben de bundan keyif almadığımı anlatmaya çalışıyorum. sanki o kadar insan deniz kenarına sağlıklı yaşamaya gidiyormuş gibi anlatman komik olmuş, ellerde biralar bisküviler çikolatalar deniz kenarında pinekleyen bunca insan sağlıklı yaşam peşinde mi yani :)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (13.09.15 14:12:20) 
ben de sevmiyorum, 10 küsür yıldır hiç denize/havuza girmedim ve hiç aramadım. deniz tatili çok anlamsız geliyor bana. sahilde öylece oturuyorsun ben onu evde de yaparım orama burama kum girmez en azından. tatile gideceksem bari yeni bir yer göreyim biraz gezeyim diye düşünüyorum.


  • peki madem  (13.09.15 14:16:12 ~ 14:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.