[]

Adobe cs6 portable

Merhaba,yeni format atılmış bilgisayarıma acil şekide cs6 ps, illustrator ve indesign yüklemem gerekti. portable versiyonlarında, profesyonel olarak çalışırke,n bir sıkıntı çıkar mı merak ediyorum? şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.




 
ben yıllardır portable sürüm kullanıyorum henüz bir sorunla karşılaşmadım. yinede her aşamada kayıt al istersen, katmanları falan yedekle yoksa bildiğin gibi her başlattığında ayarlar sıfırlanacak.


  • tolga asp  (13.09.15 11:34:13) 
Portable tavsiye etmiyorum setup'dan kurun mis gibi... Boyut büyük diye mi kurmak istemiyorsunuz ?


  • herkese saygili deist  (13.09.15 13:02:57) 
kullandığın portable sürüme göre değişir. bende aciliyetten portable indirip kullanmıştım. tam işin ortasında program çöktü. yollayabilirse @tolga asp link versin. onu kullan. risk alma.


  • cetoxim  (13.09.15 13:04:57) 
@cetoxim link verebilirse çok mutlu olurum gerçekten. @herkese saygili deist torrentten indirdiğim bir kaç dosyada sorun çıktı ben de yeter artık diye portable kurdum. şimdilik idare etse de içime sinmiyor.


  • zuppa  (14.09.15 09:38:48) 
buyrun;

saglamindir.net

şimdi indirip denedim (en üstteki indirme linki) sıkıntı göremedim. bir süre öncesine kadar bende bunu kullanıyordum ama bilgisayar değişince cs4'e geçmek zorunda kaldım.
  • tolga asp  (14.09.15 09:51:13) 
çok teşekkürler :)


  • zuppa  (14.09.15 10:09:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.