[]

Samsung Galaxy S4 şarj sorunu

Telefonu 2 senedir kullanıyorum sevgili duyuru sakinleri. hem sarj aletimde hem de bataryamda sıkıntı var. telefon şarj olmuyo 5-6 saat kesintisiz şarjda bırakmam gerekiyor. şarjdayken telefonla oynarsam atıyorum yüzde 8 şarjım varsa yüzde 5'e falan düşüyor. gece şarja taktığım telefonu sabah çıkarıyorum ve eve gelince tekrar şarja bırakmam gerekiyor resmen ömrüm prizlerde geçmeye başladı. Buna karşılık 2 yıllık süre dolduğu için garantiye veremiyorum. Orjinal şarj aleti 145 tl orjinal batarya fiyatı sormadım bile. Ayrıca sanırım şarj girişinde de problem var onu da yaptırmam gerekli. sizce telefonu tamire mi uğraşmalı yoksa yeni telefon mu almalı?




 
Orijinal şarj aleti 55 TL:
www.pdateknoloji.com

Yeni pil ve yedek şarj cihazı 100 TL:
www.pdateknoloji.com

Alacaksan bunları al. Telefonun donanım sorunu olabilir, bu ikisi de çözmeyebilir sorununu, ama denemek istersen doğru ürünler bunlar.

145 TL kim fiyat çıkardıysa hatalı fiyat çıkarmış sana. Ya da set olarak fiyat vermiş belki de.
  • harzem  (13.09.15 01:16:29 ~ 01:17:11) 
bundan aylar önce benim de başıma gelmişti aynı sorun. yeni batarya, yeni şarj ne varsa aldım, olmadı. en sonunda garantiye verdim 2 hafta sonra telefonun şarj girişinde su tespit ettiklerini söylediler ekstra ücret talep ettiler. onay verdikten sonra da 1 2 hafta içinde geldi telefon. ama eski olduğu için başka problemler çıkardı. bu süreç gerçekten insanı zorluyor. ne olacak ne bitecek derken stres yapıyor insan. eğer imkanın varsa yenisini al derim. ben öyle yaptım çünkü.


  • ruhen hastayim ben  (13.09.15 01:18:58) 
linkler için teşekkür ederim ama ürünlerin orjinal olduğunu düşünmüyorum. çakma almak istesem 20 liraya da şarj aleti artı batarya alırım.


  • manuelka  (13.09.15 01:30:41) 
Genpa garantili orijinal ürünler bunlar. Senin servise sorup aldığın fiyat, distibütör fiyatından yüksek olur illa ki.


  • harzem  (13.09.15 01:53:32 ~ 01:53:47) 
pda teknoloji'nin ürünleri orijinal, kullandığım için biliyorum. linkleri verilen şarj aleti de batarya da orijinal yani. bence bir kurumu yaftalamadan önce hakkında araştırma yapmak gerekir.


  • devilred  (13.09.15 03:04:38) 
Devilred bu aralar cok agresif yanitlarina denk mi geliyorum, öyle misin bilmiyorum, ama hakli.

S4 kullanicisiyim, aldigim seride sarj sorunu vardi ve batarya sisti. Servise gitti bataryalarin bazilari sorunlu dendi yeni batarya verildi, bu dönemde yedek batarya ve travel charger alip kullaniyordum. Sorunlu batarya ile embele olan telefon, hayvan gibi isinip elimde tutamadigim telefonda sorun yok dendi, pili degistirip verdiler kisacasi. 6 ay sonra gene sorun yasadim, yeni pille de eski pille de internet testlerindeki ekran sürelerine ulasamiyorum. Simdilerde ise yazilimsal nefretim var, güncelleme yeni geldi, samsung senin yapacagin isin. Cer cöp dolu, yavas, vs vs. Bir de tuslarda sorun var, power tusu basili kalabiliyor bazen.

Diyecegim o ki, yeni telefona para verebiliyorsaniz düzgün bir sey alip devam edin. Ben de isterdim ki 2 yilda 2000 liralik telefon böyle sorun yaratil hurdaya cikmadin ama samsungun yaptigi bazi islerin ben...

Neyse, sakinim, s4lerde sorunlu modeller pek islah olmuyor kolayca, deneyin, ama mümkünse esden dosttan edinin bu ekipmanlari öyle deneyin. Sorununuza cözüm olacagi garantisi yok.
  • wiillii  (13.09.15 03:33:11) 
samsung'un kendi mağazasından edindiğim bilgiler ışığında konuşmam gerekirse şarj aletleri modellere uyumlu şekilde üretiliyor yani atıyorum s3 ve s4'ün şarj aletleri farklı. akımı farklı şekilde iletiyorlar. yüksek akım alçak akım muhabbeti buradan geliyor. mağazaya gidip ben galaxy için şarj aleti almak istiyorum dediğiniz zaman hangi model diye özellikle soruyorlar modellere göre şarj aleti fiyatları değişiyor. sizin orjinal olarak aldığınız s5 şarj aleti s4 için üretilen orjinal şarj aletindeki verimi vermiyor. yani demem o ki samsung modele göre şarj cihazı üretiyor. samsung şarj aleti diye satılması bana pek mantıklı gelmedi.


  • manuelka  (13.09.15 04:47:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.