[]

Gribi hemen iyileştirecek bir iksir arıyorum

var mı böyle bir mucize?

pazartesi günü hollandaya ondan sonraki hafta dubaiye gideceğim ve çok fena grip oluyorum şuan. allah'ım tüm gezilerimin içine edecek bu lanet hastalık.

bildiğiniz tüm iyi gelen şeyleri denemeye hazırım. yardım pls.

 
Nurofen icin


  • balpolen  (12.09.15 21:59:48) 
Tarhana çorbası.


  • angelus  (12.09.15 22:01:08) 
Şehriyeli tavuk çorbası.

Masaya hasta oturup bomba gibi kalktığımı bilirim, öyle de harika bir çorbadır.
  • pulsartgr  (12.09.15 22:18:24) 
magma ayarinda iki kase domates corbasina bir kamyon isot sok ic. o kadar cok dok ki isot u cornflakes corbayi sut olarak dusun. (biraz abarttim tabi mide kanamasi da gecirme simdi) neyse ictin bunlari yaninda da az biraz ekmek gotur cunku parasetamol bazli ilac yutucan. ben mesela tylenol kullaniyorum. sonra gir iki kat yun batteniyenin altina vur kafayi uyu. gecenin korunde sirilsiklam uyanacaksin. yakininda atlet olsun pamuklu hemence degistir. bir iki bardak su ic. uyumaya devam.

sabah piril piril kalkarsin.
  • w fre  (12.09.15 22:19:00) 
yarın sabah tarhana çorbası, öğlen şehriyeli tavuk ve akşam domates çorbası içeceğim.

tylenol, tylol hot ile benzermiş sanırım. bunu alıp uyuyacağım bakalım ne olacak.

bir de aferin ve ardından katarin içsem ölür müyüm acaba?
  • peace.on  (12.09.15 22:33:59) 
ahtunk!! Tansiyon sorunun yoksa

dolorin cold-tylol hot-dolorin cold-tylol hot-dolorin.. 4-6 saat arayla çak geç

ama bir yerde durmak gerekli tabi
  • fallopian  (12.09.15 22:37:50) 
Nobetci eczane bul Umca al. Gunde 3 kere ic. (Suya damlatiyorsun 20 damla falan. Fiyati pek ucuz degil ama deger) Bagisiklik sistemin tavan yapacagi icin vucudun hastaligi ya yener ya da etkisini hafif hissedersin.
Ben artik cok gec denilen andan itibaren hastaligi def ettim Umca ile.

  • innerbliss  (12.09.15 22:42:00) 
sarımsak ye, güzelce terle, terini soğutma, adaçayı, nane limonı iç.

terlemek için:
yarım limonun içine bir aspirin sıkıştır kabuğuyla küçük ocağa koy, aspirin kabarınca ocağı söndür. elin tutacak kadar soğuyunca suyunu bir tabağa sıkıp sırtına ayak tabanlarına bileklerine sür. kıpraşmadan yat ve terle. terledikçe çamaşırını değiştir. çamaşırı değiştirmek için kalkmışken adaçayını ıhlamurunu içersin.
yatmadan önce nane limonu (kabuğuyla birlikte) çok yavaş ateşte pişirip iç. sonra limonlu aspirini sürersin.
yarın sabah zıpkın gibi kalkarsın.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.09.15 22:47:49 ~ 22:48:19) 
serum


  • mesgul ve huzursuz  (12.09.15 22:58:48) 
Burun tıkandıysa sinus rinse kit. Boğaz ağrıyorsa taze zencefil çiğnemece. Ve muhakkak bol acılı, sarmısaklı ve sirkeli kelle paça çorbası.


  • buraya yalniz uyanmak icin geldim  (13.09.15 00:08:50) 
Zencefil limon, istedigin sekilde alabilirsin. Ben limonlari tekilalik dograyip zencefile bandim, cayin icine de doktum (karabiber ve tarcinda vardi) cok iyi geliyor. Gecmis olsun


  • c ile degil j ile  (13.09.15 02:50:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.