[]

haksız yere uçurulmak

ifartalot isimli sözlük hesabım nefret suçu, hukuka aykırılık, çöp entry gerekçeleriyle az önce uçuruldu. silinen tek bir entrym yok, kimsenin damarına basmadım ya da beni uçurtacabilecek biriyle kavga etmedim, 8 yıllık düzenli okuyucuyum formata yazarların %99undan daha fazla hakimim ve bir çok kaldırılmış entry silme gerekçesine bile hala uyuyorum yazarken maksat sözlük çöp olmasın diye. şu an şoktayım. beni uçurtacak bir şey yazmadığıma yüzde yüz eminim. zaten iki haftadır entry girmiyordum. az önce lohusalık ve uyku eğitimi başlıkları altına normal, sıradan goygoy entryleri girdim ve hoop uçuverdim şimdi.

aklım almıyor. hadi herşeyden nefret söylemi çıkarırsın, ki ne ruh hastaları uçmuyor o gerekçeden ben nasıl neyle uçtum hiç bir fikrim yok, çöp entry tanımına girecek tek bir entry yazmadığıma yüzde yüz eminim. yazmaya çalışsam elim gitmez.


neyse uzatmadan,

1.si hangi entrylerim yüzünden uçtuğuma ulaşmam mümkün mü başka bir yazarın hesabından bakmakla falan yoksa genel gerekçeler mi o yazılanlar?
2.si sabah akşam birbirine orospu çocuğu diyen, başlıkta yazılmış entrylerin bire bir aynısını 3 sayfa daha tekrar eden tipler sözlükte dururken kendi halinde düzgün bir yazar olarak uçmam konusunda itiraz edebileceğim bir mercii var mıdır?(hoş bunun cevabını biliyorum, yok. ancak yediremiyorum kendime bir şeyler yapmak istiyorum. çünkü gerçekten o gerekçelerle uçabilecek tek bir entrym yoktu, yanlışlık olma ihtimali bile daha yüksek)

 
kanzuğun gerçek adını hatırlayamadım meriç mi neydi. neyse google'a yaz twitter hesabında mail adresi vardı onun. oradan mail atmayı dene.
aynı zamanda iletişime de yaz.

bir tuhaflar. 2 hesabım vardı, 1 tanesi içerisinde oldukça 'sakıncalı' entry içermesine rağmen varlığını sürdürürken (hani uçsa neden diye sormam :D) ama diğer hesabım bir gece ansızın uçuruldu. neden; çöp entry. gerçek neden ulusalcılık

tek bir çöp entrym yok. neredeyse 10 yıllık yazarım, bir takım ekşi klonlarına format yazdım/ düzenledim ancak ekşi'de çöp entry'den uçtum :D hani o beni uçurandan muhtemelen daha eski ve deneyimliyimdir. ancak kızmadım (bunda başka hesabımın olması da etkili olabilir ancak) gerçekten bu uçurulmalar bir işe yarayacaksa uçursunlar. elimizzden bir şey gelmiyor, umarım göz korkutur hiç olmazsa.

edit: hatırladım adını; başak purut :)

buradan mail atabilirsin;
about.me

bu facebook hesabı, pm'den yürürsün ;)
www.facebook.com

bu da iş yeri adresi (ne işe yarayacaksa);
www.facebook.com
  • air  (12.09.15 19:55:49 ~ 20:06:59) 
bu da sözlüğün telefon numarası. daha önce aramadım ama işine yarar mı bilmiyorum. geçmiş olsun.

0212 284 seksendört otuzdokuz
  • yamuklu sucurta  (12.09.15 21:03:36 ~ 21:03:53) 
boşuna yorma kendini.


  • floydian  (12.09.15 21:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.