[]

nasıl güzel giyinebilirim?

arkadaşlarıma bakıyorum, en değişik kıyafetleri bile kendilerine yakıştırabiliyorlar, onların üzerine tam oturuyor her şey. adeta onlar için özel üretilmiş, çok yakışmış filan...

bir de ben kendime bakıyorum; özenle aldığım kot pantolon popomu geriye çıkık gösteriyor, tişörtlerim tarz olarak kalitesiz ve sıradan duruyor, hiç kendime özel bir tarzım yokmuş gibi duruyor. gerçi bana ait bir tarzım da yok.


ne yapsam ki? var mıdır takip ettiğiniz bir blog, web sitesi, tumblr hesabı filan?

not: erkeğim ve öğrenciyim ve dolayısıyla da fakirim. dolayısıyla beymen'den, mavi'den giyinemem.

 
güzel olan kıyafet herkese güzel..o yüzden ilk gelenler hemen bitiyorlar..sona da beğenilmeyenler kalıyor..bu partiyi kaçırmamak için bir şekilde belli bir periyot ile mağazaları gezmen gerekiyor ki güzelleri kapabilesin..erkek ürünleri malesef oldukça pahalı o yüzden belli bir paraya kıyman gerekiyor..ayrıca indirimler de oldukça cazip..işin püf noktası mağazalara gelen güzel ürünleri erkenden kapabilmek..


  • dedim dedim de kime dedim  (12.09.15 16:48:05 ~ 16:48:32) 
lookbook.nu sitesine bakabilirsin, erkekler daha az fotoğraf yüklüyor gerçi ama yine de bence kombin yapma konusunda birkaç fikir verebiliyor. Benim tavsiyem de bir kıyafeti farklı şekillerde denemekten çekinmemen, giydiğin tişört/gömleği içine tamamen sokmak, en üst düğmesine kadar iliklemek, değişik bir kemer takmak, pantolonun paçalarını iki-üç kat kıvırmak, vs. gibi basit şeyler bile görüntüde çok şey değiştirebiliyor.


  • lolita  (12.09.15 16:48:39) 
beyaz tshirt giy gitsin. 5-6 tane al hm'den


  • Mcfly  (12.09.15 16:50:51) 
erkeksin aga sen yav takma kafana böyle şeyleri ne bulursan giy vücudun iyiyse herşey güzel durur.


  • eksimeksi  (12.09.15 16:54:56) 
İndirimleri takip et.


  • mistreated  (12.09.15 17:09:30) 
lookbook.nu +1907 iamgalla kullanıcısına bak adettendir ^^
H&m fiyat performans iyidir.Erkekler için bazı ürünleri saçma sapan olsada genelde öğrenci işi fiyat/performans ürünleri var.Yaz başında olsak basic tshirtlere aban derdim ama kış için seçenek fazla bol bol avmye git kıyafet dene, ben böyle böyle yeni öğreniyorum adam gibi giyinmeyi.

  • Golden Ratio  (12.09.15 17:13:08) 
Önce vücudunu şekle sok, sonra da üzerine oturan şeyler giy. Çok karışık değil.


  • 386 dx  (12.09.15 17:18:48) 
giydigini yakistirmanin sirri, erkekler icin de kadinlar icin de ayni sey aslinda, tamamen ozguven. kendine kulp takarsan herkes takar, o kusurlari gorulur kilarsin. oysa eski kot, yirtik tisort giyip, ozguvenle yurursen insanlar hayranlikla bakar, yakismis der.

bir de, kareli gomlek, cizgili falan giymeyin. mumkunse gomlek giymeyin. yazin tisort, kisin uzun kollu tisort gibi vucudu saran penyelerden giyin. gomlek gunumuzde kiro giyecegi haline geldi. is yerinde mecbursaniz da en sade, desensiz gomlekleri giyin-ki beyaz olmasin o da. ucuk mavi, siyah, gri, koyu mavi gibi renkler secebilirsiniz-hepsi desensiz olmak kosuluyla.

not: erkegim, bu dediklerimi de giyiyorum, millet begeniyor.
  • kurbanlik koyun  (12.09.15 17:20:58) 
pinterest e girip kombinlere bakıyorum. işe yarıyor.


  • sansar  (12.09.15 17:26:28) 
aynı tişörtü 3 gün üst üste giyme, hatta 2 gün de üst üste giyme. git h&m, koton filan falan ucuzdan alışveriş yap ve muhakkak dene. mümkünse yanına bi kız arkadaşını al muhabbetin iyi olan, o sana tavsiye versin. tabi kafası uçuk, yea cnm sana beymen'den alalım demesin :D


  • klassno  (12.09.15 17:26:43) 
paran olsa da mavi'den giyinme zaten erkek olarak.


  • tescillimarka  (12.09.15 17:27:55) 
üsttekileri dinleme sen, gömlek erkekte en önemli şeydir.göbeğin falan yoksa slim fit üstüne yakışan çeşit çeşit gömlek al ama kısa kollu gömlek giyme sakın,memur işi o.güzel bir pantolonla gömleği kombinle aksesuar olarak da casual saatlere bak,,tamamdır.


  • adventchant  (12.09.15 17:30:43) 
@sour: hintlilerinkine yakın ten rengim var, kara kaş, kara göz, kara saçlıyım.
ne önersin? açık renkli mi diyorsun?

@eksimeksi: ya olmuyor öyle işte. kafama göre giyiniyorum ama ben kendimi beğenmiyorum diğer erkekleri görünce. diyorum ya, kot pantolon her şeyiyle uygun gibi geliyor önce ama sonradan bol geliyor sanki.

@386 dx: zayıfım ki ben. spor salonuna da gidemiyorum çeşitli sebeplerle.

@sansar: nasıl mesela?

@adventchant: gömlek giyme adetim yoktur pek. çok nadir giyiyorum. normalde tişörtlü veya soğuk havalarda kazak giyiyorum.
  • m e b  (12.09.15 18:31:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.