[]

Peki sınava nasıl Gircez o zaman?

Yarın YDS var ve aşağıda yazılanları getirmek yasakmış...

Adayların sınava, çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth gibi cihazlarla; kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalarla (basit başörtü iğnesi ve ince metal tokalı kemer hariç); her türlü elektronik veya mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi gibi araçlarla, her türlü plastik ve güneş gözlüğü dahil cam eşyayla (şeffaf/numaralı gözlük hariç), banka veya kredi kartı, ulaşım kartı gibi kartlarla, cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi gibi her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah ve benzeri teçhizatla, kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kağıdı defter, kitap, ders notu, sözlük, dergi, gazete gibi yayınlar, pergel, açıölçer, cetvel gibi araçlarla gelmeleri yasaktır.

Ben yalnız kalıyorum evde şimdi en az iki vesaitle gidebileceğim bir okula vermişler beni. nasıl gidicem peki bu durumda?

 
Girişte emanetçi oluyor. Olmayabiliyor da.


  • mistreated  (12.09.15 16:11:57) 
ben çorabımın içine akbili ve 10tl türk lirasını sokarak girmiştim.


  • chipowski  (12.09.15 16:12:02) 
ışınlanacaksın. öyle istiyor sevgili ösym. resmen utanç kaynağı.


  • devilred  (12.09.15 16:12:37) 
Akbili ayakkabı tabanına koyabilirsin


  • mistreated  (12.09.15 16:12:50) 
eşyalar hiçbir şekilde emanete alınmayacaktır diye de yazmışlar.

anahtarı napıcam ki peki? akbili falan çöpe mi atıcam almıyoruz derlerse. yada 50 TL taksiye verip üstü kalsın mı diycem hay allahım ya.
  • peace.on  (12.09.15 16:13:42) 
gidiş paranı tam alıcaksın. dönüş için de kağıt para alıcaksın yanına. kağıt paraya izin var.

diğerleri için de emanetçiya güveniceksin mecburen.
  • elorelia  (12.09.15 16:13:52) 
başörtü iğnesini alıp da tel tokayı çıkarttıran zihniyetin allah bin belasını versin ayrıca.


  • devilred  (12.09.15 16:36:44) 
ev anahtarı max 2 tanedir biri apartman kapısı diğeri ev kapısı iki anahtarı da ayakkabı tabanına koy, bozukpara giderken kağıt dönüş için al yine kağıdı ayakkabı tabanına yolla. başka yol yok.

güneş gözlüksüz gidemem ben hiç bi yere gözlerim felaket rahatsız oluyor, son girdiğim sınavda süet bot giymiştim tarz niyetine gözlüğü bota sokmuştum.
  • indescribable  (12.09.15 16:39:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.