[]

kiralık otobüs

daha doğrusu şöyle, yurt dışından 70 kişilik bir ekip gelecek. anamur'da bir toplantı duzenlenecek. 70 kişilik ekibin takriben yarısını ankara'dan, diger yarısını istanbul'dan alıp anamura'a taşıyacak şöförlü koskoca otobüs arıyorum evet.

metro filan acaip fiyatlar veriyor. tanıdıgının turizm acentası olur, efendime soyliyim boşta otobüsü olur (öyle şey olur mu bilemedim ama), bu işler böyle yapılır diyen olur, her türlü fikre yardıma açığım.

teşekkürler şimdiden cevap verenlere

 
okulların, şirketlerin servisleri oluyor, oralar metro gibi firmalardan daha uygun fiyat verir, misal altur gibi, daha bir sürü var, adamların otoparkların acil durumlar için her türlü araç var ve ekstra işlerde alıyorlar.


  • alchemistt  (01.10.09 02:26:01) 
metronun esas hedef kitlesi sen olmadığından başından savmak için uçuk fiyat çekmiştir. yolda gördüğün herhangi bir okul servisine sorman yeterli. onlar zaten bir şirkete bağlı olmadan çalışamıyorlar ve bağlı oldukları şirket olsun, şöförün kendi olsun sana uygun fiyat önerirler.


  • roadrunner_merlin  (01.10.09 04:00:26) 
bu kadar kalabalık kişiyi, arada bir turizm acentesi olmadan taşımaya kalkarsanız, yasal olmayan acentecilik faaliyeti yaptığınız için 5.000 ytl ye kadar ceza ödeme durumunuz olur, dikkat..


  • kabablanka  (01.10.09 09:58:05) 
hocam yanlış yollamışım adresi dumantur@gmail.com adresine mail atarsan bilgilerini seni arar yardımcı olmaya çalışırım. kolay gelsin.


  • pisekar  (01.10.09 11:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.