[]

aldatildim mi aldatilmadim mi uzun biraz ama ltfn yorum yapin

Merhaba arkadaslar bunu size sormaktaki amacim erkek arkdasimla surekli bunun kavgasini etmemiz.o diyor ki bu olayi her erkek normal karsilar ben de o boyle dedikce tiksiniyorum.bence bildigimiz aldatildim.ona gore evet yaptigi cok yanlis birdaha asla yapmamasi gereken bisi ama cok da abartilmamasi gerek.


Olayi anlatiyorum.3.kisiye izninizle kevase diyicem.

Simdi bu olay gecen egtim ogretim yilinda cereyan etmekte.ben 5.sinif tip ogrencisiyim.erkek arkadasim asistan.kevase 6.sinif tip ogrencisi.ben erkek arkadasimla henuz 3 aydir cikiyorum donem yeni baslamis.bana bigun diyorki bi kiz eklemis beni faceden kabul ediyimmi diyorum ki sacmalama et tabi bisi sorcaktir ya da gormus eklemistir.ne ki.neyse ekliyor.bu arada kevase ve ben ayni dersaneye gidiyoruz.ilk dersane haftasinda kevasenin arkadaslari bana geliyor seni bi asistanla gorduk bayirdir siyorlar.cikiyoruz diyorum.oha hasiktir diyolar.allahim ne kadar safim.diyorumki noldu kotu biri mi yoo tanimiyoruz diyolar.sonra 6.sinifta secmeli ataj diye bi staj var bu kevase kiz bizimkinin asistan oldugu bolumu seciyor.bizimki bana soyluyor.ben diyorumki oha kiz sana yaziyo.bizimki sanmiyorum diyor.neyse gel zaman git zaman bolumun yemegi oluyor hoca diyor ki secmeli secen kiz da gelsin.bunu bizimkine al diyor.bizimki tamam diyor.yemege gidiyorlar.bolumcenek.yemekten aonra kevase bizimkine diyorki bisiler daha yapalim.bizimki kabul ediyor.biyere gidip hunharca sarap iciyorlar.sonra arabada ayilmayi beklerken kevase kiz arkadasindan ayril diyor.sana gidelim diyor.senle uyumak istiyorum diyor.bizimkine bacagini atiyor.etek giymis bide o gun insan orospu ruhlu olmasin.bizimki olmaz diyor.niye kiz mi evde diyor o gece evde degildim bu arada.evet diyor neyse bekliyip kizi eve birakiyor bizimki eve geliyor


Sonra kevase buna mesaj atiyor bulusalim diye.bu da tamm diyor.bulusuyorlar.bana diyorki aliyle buluscam.iste kevase diyo birak kiz arkadasini benle takil falan.neyse gene iciyorlar o gece bizimki eve geliyo ben evdeydim.

Ben bunlari ikinci bulusmlarindan 3 gun sonra yanlislikla mesajini yakaliyorum.hani aliyle bulusmutun diyorum.O gece karsilikli aglasiyoruz.erkek arkadasim inancli biri yeminler ediyor bisi yapmadigina butun olanlari ablattim diyor bacaga kadar anlatiyor sana anlaticaktim ayni dersanedesiniz diye anlatmadim bilenirsin diye diyor.ikinci bulusmamizda kevase kiz arkadasini birakmazsan beni arama dedi valla aramadim seni birakmak bir an olsun aklima bile gelmedi ilgilenilmek hosuma gitti diyor.


Simdi bence ben dupeduz aldatildim.yani yatmakmidir hersey.ama bunu ben cok bazen ki darlamamaya karar verdim.cunku affettim onu.madem affettim hayati ona bunu kullanarak dar etmemeliyim diye dusundum.cok bazen diyorum hic mi aklina gelmiyor ben ust donemden birisini gordugimde kevase geliyo direk aklima diye..

Yoo ne gelcek aklima bence cok buyuk olay degil diyo..

Normal mi olm bu ??? Bu arada adami gorseniz anlattiginda bile inanamadim yani asla yapcak biri degil oyle capkinlik falan hak getire.

 
büyük ihtimal aldatmamıştır.


  • KaraSakall  (11.09.15 23:43:59) 
ikinci buluşmada da içmeler, valla bi niyete girmiş abimiz. aldatmak için bence niyet yeterlidir, eylem şart değil.


  • devilred  (11.09.15 23:50:45) 
Aldatılmamışsın ama erkek arkadaşın dalyarakmış, her an aldatabilir o meyli var. Tabii burada aldatılmaya karşı bakışaçısı da önemli. Misal benim sevgilim bir erkekle aynı şeyi yaşasa, yani gidip bir yerlerde hunharca şarap içse ne bileyim eleman buna yazsa sevgilinden ayrıl bana gel dese bu da kabul etmese, benim için pek bir önemi olmaz kabul etmemesinin; o olayın zaten o noktaya kadar gelmemesi lazım. İşin saçmalığı burası. Olayın seks noktasına taşınıp taşınmaması çok da önemli değil. Gelişen süreç zaten kabul edilebilir bir şey değil.


  • angelus  (11.09.15 23:52:47) 
yani direktten dönülmüş ama niye başlangıçta kızla buluşuyor üstelik sana yalan söylüyor amaç ne yani? Aldatmak için illa fiziki bir eylem şart değil ama niyeti neymiş kızla buluşurken onu sordun mu?


  • limoncello  (11.09.15 23:53:21) 
bunların aynısını sen yapsan erkek arkadaşın ne yapar, ne hisseder, bu olayı ne olarak nitelendirir.
olayların başında erkek arkadaşın suçsuz gibi ama ikinci buluşmada kızın amacını biliyor buna rağmen buluşuyor. fiziksel olarak aldatmasada bayağı niyetlenmiş gibi.

  • kuzey li  (11.09.15 23:53:52) 
Arkadaslar sordum elbette niyetini 1456 kere falan..ilgilenilmek hosuma gitti diyor.

Kevase sana ayril dedikce sen ne dedin diyorum.hicbisey diyor.

Ben yapsam ? Dedim.direk ayrilirdik dedi.
  • 00 08  (11.09.15 23:56:52) 
Koy götüne tekmeyi, böyle şeyleri sineye çekmeyin.


  • angelus  (11.09.15 23:58:13) 
bölüm yemeğinden sonra kevaşeyle başbaşa içmeye gitmesinden itibaren aldatma. aldatılmışsın bacım illa sevişmelerine gerek yok :(
ikinci aldatma da sana yalan söylemesi. aliyle buluşucam diyip kızla buluşması. hem yalan söylüyor hem de kızın niyetini bile bile gidiyor.
böyle adamları affetmeyin ya
  • sta  (11.09.15 23:58:45 ~ 12.09.15 00:00:15) 
hah işte, gördüm ve artırıyorum;

aşırı derecede niyeti varmış hem de aldatmaya. eğer hatun "beni arama" demeseydi her bir şey geçerdi aralarında, seni de bırakmazdı, onu da üstelik.
  • devilred  (12.09.15 00:00:10) 
"Ben yapsam ? Dedim.direk ayrilirdik dedi."

sorunu cevabını erkek arkadaşın vermiş zaten ben yaparım normal bunlar sen yaparsan aldatma sayılır ayrılırız diyor.
  • kuzey li  (12.09.15 00:00:15) 
eh buna rağmen hala böyle devam edeceksen sen yaparsan hemen ayrılacaksanız aman beyefendinin ilgilenilmek hoşuna gidiyorsa en ufak bir kadın ilgisinde yine aynı şey yaşanacak demektir. Bu ilişkinin sonu aldatılmak gibi görünüyor. Erkek arkadaşın karşı cinsin ilgisine doymadan ciddi ilişkilere girmesin


  • limoncello  (12.09.15 00:00:53) 
2.bulusma direkt aldatma. Ayrıca sen yapsan direkt ayrilirdik ne demek ya bunu duyup devam mi ettin? "Erkek adama normal" diye dusunuyor herhalde. Bu söylediği sey bunun aldatma olduğunu kabul etmek demek zaten. Sen sineye cekebilmissin o neden cekemezmis?

Devilred'in ongorusune katılıyorum bu arada.
  • anneboleyn  (12.09.15 00:02:58) 
Heh simdi gordum sta +1000 diyorum


  • anneboleyn  (12.09.15 00:04:08) 
"ilgilenilmek hosuma gitti" demiş, burada doğru söylemiş. biz erkekler arada flört yeteneklerimizi tazelemeyi severiz. Sonunda bişey yapmak değildir amaç, "hala giderim varmış ehehe" demektir bazen.

benim hatun, birkaç yıl önce eski sevgililerinden biriyle buluşmuş bana söylemeden. Dönünce söyledi ama. Buluşalım diyen kişi herifmiş, "derdi neymiş acaba" diye buluşmuş benimki de. Akşam anlattı. Bana baştan söylememesinin amacı da beni tedirgin etmemek. Olay bittikten sonra haberim oldu.

Ayrıca benim hatun, afedersiniz, biraz güzel. Baya yazan var kendisine. İşi gereği bazen oturup çay kahve içmesi gerekiyor bu tiplerle. işi gereği derken, masada iş konuşmuyorlar. Normalde mesai saatlerinde benimkini gören erkekler, öğle arası bir çay içelim ehehe falan diyebiliyor. Benim hatun da iş bağlantılarıyla arasını iyi tutmak için evet diyor. Ayrıca ilgi görmek de hoşuna gidiyor kız milletinin de.

Gençliğimde olsa delirirdim de, artık insanın ilgi görmeyi sevmesini anlıyorum. Sonuçta hanımla ben evlendik, bundan sonra başkasıyla çıkamayız. "Onunla konuşma, bununla çay içme" diye birbirimizi zorlarsak, birkaç yıl sonra patlak verir. Böyle ufak muhabbetlerle hevesimizi almak, ilişkinin sağlamlığı açısından daha iyi.

Demem o ki, bu herif seni aldatabilir. Dalyarak olabilir. Bunları bilemeyiz. Ama kıza gerçekten iki defa "benim başım bağlı, olmaz" demişse, sen de çabasını takdir et. Diğer hatun (kevaşe) takmış kafayı, seninki de sakince başından savmaya çalışıyor. "hayır hiç görüşemeyiz" ile olmaz başından savmak. Birkaç kere görüşmesi lazım ki düzgünce anlatsın neden olmayacağını. Kevaşe bilerek bunu içirmiş sarhoş edip ikna etmeye çalışmışsa, bu da halen kendine sahip çıkabilmişse, bence sorun yok.

Herifin sana söylememe sebebi de, nasıl tepki evereceğini biliyor olması olabilir. Senin haberin olmadan birkaç buluşma sonrası başından atmaya çalışıyormuş, sen yakalayınca yaygara koparmışsın. Benim anladığım kadarı bu.

Ne yazdım ha...

edit: "Ben yapsam ? Dedim.direk ayrilirdik dedi. " bu kısmı görmeden yazdım. Adam kıskanç, kendi niyetinin iyi olduğunu düşünüyor, ama sen yapsan kıskançlıktan dolayı ayrılacak demek ki. Halen aldatma olarak düşünmüyorum, ama herif empati yoksunu. Empati kuramayan adamla zor hayat.
  • harzem  (12.09.15 00:07:36 ~ 00:09:39) 
Ucundan donmus. Bence burada durum aldatilmak/aldatilmamak degil, simdi yatmamis. Iliskinin erkek tarafiyla da kadin tarafiyla da illa ilgilenen olacaktir. Biriyle reddetmek icin gorusmek veya bulusmakta da sorun gormuyorum ben. Diger turlusunun kaba oldugunu dusunuyorum ama bu adam reddetmemis de, kabul de etmemis. Her ilgilenene eline tuzlugu alip kosacak mi? Illa ilgilenen olacak, seninle de ilgilenen olacak, ilgilenilmek hosa da gider tabii de, mavi boncuk apayri mesele. Adam iliskisindeki heyecani kaybetmis. Bu da her iliskide olacak sey, 50 yil boyunca asik olsan bile ilk gunku gibi tasikardi ataklari gecirmez kisi. Bu adam heyecan kaybini kaldirabilecek durumda degil henuz. Zamanla kaldirabilir hale de gelir.


  • aychovsky  (12.09.15 00:09:40 ~ 00:10:20) 
bu arada @harzem haklı biz erkekler aslında tüm insanlar ilgi görmekten içten içe hoşlanırız bunu fark ettiğimizde ama eyleme geçmek var hoşuna gitmek var. Seninki baya baya eyleme geçmiş de. İşle alakalı ya da aciliyeti olan bir durumu gerektirmiyor görüşmesi tamamen keyfi. Ayrıca o kadar masum bir şeyse aynı şeyi sen yapsan direkt ayrılırmış ya daha da bir şey söylemiyorum. İçine siniyorsa ama böyle heriflere prim vermeyin bir abi olarak tavsiyem sen üzülürsün sonra, gördüğün gibi onun için abartılacak bir şey yok. Üstelik sana yalan da söylemiş bunun için, çok güven sarsıcı


  • limoncello  (12.09.15 00:12:39) 
ilgi görmek herkesin hoşuna gider, yine de yavşaklık için bahane değildir. aslolan o ilgi karşısında istifini bozmamak, dağılmamaktır.


  • devilred  (12.09.15 00:23:05) 
sevgili 00 08 bu adama neden kız "kız arkadasıdan ayrıl" dedi sence. öncelikle erkek arkadasın olayın yarsını anlatmıstır sana. belki bu kızı öpmeye çalıştı, bir eyler bir şeyler kız da önce kız arkadasından ayrıl dedi. şimdi bu kız mal mı durduk yere buu söylicek demek ki aralarında bir şeyler yaşamış. bu basit bir flört olayı değil. kız kendini ağırdan satmaya çalışmış senin erkek arkadasınında iyice canı çekmiş. etek giyiyordu derken belki kızın bacaklarını elledi vs.
sen kıza sürekli kevaşe demişsin de kızın kimseye sözü yok. suç senin sevgilinde, seni aldatmaya yeltenen o. yakalanmasaydı3-4 bulusma da olurdu "ali" ile
@harzem e hak veriyorum söylediği şeylerde ama olay tam olarak az flört değil bence. kız arkadasından ayrıl dediğine göre başka şeylerde olmus sana söylenilmeyen.
  • fasulyek  (12.09.15 00:34:44) 
En son yazan arkadasa istinaden..ona mesaj attim da yazmak istedim buraya da " ya şoyle ki olayin en basindan beri icindeyim ilk mesajlari gordum senle tanismak istiyorumlu sonradan da kiz bu olaylardan 3 ay sonra 3 kere arkadasini yolladi benle denesin sansini kizi biraksin diye.yani kevase buna takik.hala arada naber diye ya da ozledim diye mesaj atiyor.bunun boylesi dokto r oldu ya hastalara da takar bu""


  • 00 08  (12.09.15 00:42:25) 
aferin kızlar, böyle adamlara taviz verin verin sonra "düzgün erkek kalmadı" diye ağlayın burda. yemin ederim mislini hak ediyorsunuz. hadi adamı bulurken tıynetsiz, cibiliyetsiz olduğunu anlamıyorsun da; bu ayan beyan ortaya çıkınca hala neden katlanıyorsunuz? yalnızlık nelere kadir rabbim.

benim için yemeğe kızı götürmesinden sonraki olan her şey bardağı taşıran damla olurdu. darlamayayım diye maymun ettiniz kendinizi. adamın açığını bulduysan tabii ki sorgulayacaksın; ona da ince zeka diyoruz.

bugüne kadar rahatsız olduğum ve sorguladığım hiçbir olay için "abartıyorsun/darlıyorsun" gibi bir cümleyle karşılaşmayan biri olarak konuşuyorum. haklı olduğunuzu düşündürmeye itmiyorsunuz ki böyle pezemengleri.

ay ne sinirlendim gece gece. biraz özsaygı yahu. insaf.
  • piremses  (12.09.15 00:53:57) 
ya ben şeyi merak ediyorum bi insan var 3 kere arkadaşıyla "kız arkadaşını bıraksın benle denesin diye mesaj gönderiyor", bacak atıyor, "eve gidelim" filan ama ortada da hiçbir ilişki yok. tek taraflı bir takılma var.
biraz tuhaf değil mi bu? böyle bir aşırı kötü, pervasız, hiçbir ahlaki kural tanımayan kadın karakteri huzur sokağı'ndaki kutsi gibi bir tipe takıyor?
duyuru sahibi troll filan demeye çalışmıyorum, kendi bilir de, hikaye tutarsız, bu açıdan bakarsak belki her şey o kadar da tek traflı değildir.
neyse.
  • sibertenik  (12.09.15 00:59:25 ~ 00:59:41) 
bir de sen msjı yakalamsan iş gitti gidecek sana söyleyeceği falan yok bir de karşılıklı ağlaşıyor muşsunuz falan seni anladım da çocuk işi pişiremediği için mi ağlıyor bir de arabesk arabesk ırakın allah aşkına. Burda sadece kızı suçlayacağına ilk önce sevgilini suçla. Çünkü senin muhatabın olan ve sana karşı sorumlu olan kız değil sevgilin burda. Yoksa elin kevaşesi gelir iş de atar, kanca da takar, ayartmaya da çalışır, elinden almaya da çalışır her şeyi yapar. Önemli olan burda sevgilinin tavrı sınır çizmesi yüz vermemesi. Ama seninki baya baya niyetlenmiş. Bu arada fasulyek de haklı sana anlatmadığı şeyler olması da çok olası. Yani sorunun cevabı aldatılmışsın ve devam edersen bence ilerde de iş üstünde yakalayabilrsin arkadaşı öyle bir potansiyeli var gibi arkadaşın


  • limoncello  (12.09.15 01:01:25 ~ 01:02:19) 
o iş bacak atmada kalmamıştır.


  • orijinal nick bulamadim  (12.09.15 02:46:47) 
... amma inancli biriymis, valla. birakin, gitsin.


  • e haliyle  (12.09.15 02:49:19) 
açıkçası ben kıza değil erkek arkadaşınıza kevaşe derdim. adam kıza yüz vermiş, kız da peşinden gitmiş. kızın kimseye sadakat borcu yok. kıza sorsak nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz, senelerdir süren ciddi bir şey de yok.

adam 3 ayda neyden sıkılıyor da ilgi peşinde koşuyor o da ayrı bir soru işareti.

evet, aldatılmışsınız. bu haliyle aldatma yani olay. daha ne olsun ki? gizli gizli buluşmaları bile yeterli. hatta bana kalsa şarap içmeleri de aldatma. ikisi ayrı aldatmalar. sta +1

ayrıca işin bacak atma boyutunda kaldığını ben de sanmıyorum. "kevaşe", erkek arkadaşınıza arabada oral seks yapmış da olabilir, erkek arkadaşınızı eliyle boşaltmış da olabilir. bunlar da olmamış olsa bile o iş bacak atmada kalmaz, kalamaz. elleşme, öpüşme mutlaka olmuştur.

ayrıca daha o ilk "facebook'a ekleyeyim mi" sorusunda işkillenmeliydiniz. herhangi bir ekleme talebinde o soru size sorulmazdı. muhakkak onun öncesinde karşılıklı bir şey oldu da ondan size sordu eklemek için. bir nevi rızanızı aldı, izin aldı sizden facebook'a ekleyerek kızın ilgisine sizin de onayınızla karşılık vermek, kendisini rahatlatmak, kendisini aldatmadığına inandırmak için.
  • whimsical  (12.09.15 03:16:43 ~ 03:21:55) 
"Ben yapsam ? Dedim.direk ayrilirdik dedi."

adam kendine layık görmediğini sana layık görmeyi bırak, direkt yapmış. aldatıp aldatmaması bu laftan sonra çok mu önemli?
  • physcos physcos  (12.09.15 04:27:32) 
amk ilgilenilmek herkesin hoşuna gider. mesele olayı o noktaya getirmemekte. tamam ilgilenildiğini anladı, kız mesajlar attı, bacağını üstüne attı falan (ki o noktaya da getirmemeliydi) orada bırakması lazımdı. kızla konuşmamalı, ikinci buluşmayı yapmamalıydı.
sen inanmışsın, sevgilini sen tanıyorsun, içine sinmiş ki affetmişsinde. ama kusura bakma da öyle bacak atmalı, beni al kucağına temalı konuşmalardan sonra ben elemanın yerinde olsam kızı götürürdüm o noktada. yani madem o raddeye geldi, kafalar da güzel... bilemiyorum.
elin kızına da kevaşe deme, senin bakış açınla olay yanlışsa kevaşe olan sevgilin.
  • anil  (12.09.15 04:39:08) 
Aldatmak illaki seks yapmak değil ki, bariz aldatmış zira flört etmiş açık açık.

Ben olsam ayrılırdım düşünmeden. Her saniye "aldattı mı, seviştiler mi, öpüştüler mi, ona aşık mı oldu" diye düşünmektense hayırlı işler diler ayrılırım.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (12.09.15 09:47:50) 
Aga pedofiliğe, sapık adama da sorsan senin bu aldatan herif gibi kılıf sunacaktır.

Az yesin de ego pompası alsın kendisine.

Aldatılmışsın, geçmiş olsun umarım affecek kadar aptallık etmezsin çünkü bunun bi sonraki aşaması fiziksel boyutta aldatma olacaktır.

Erkek arkadaşın sana sevgiyi bırak her şeyden önce saygı duysaydı böyle yavşak hareketlere girmezdi.

Tez vakitte ayrıl, hatta ayrıldıktan sonra o kızın kollarına nasıl koştuğunu görürsün.

Şu an o kızla sevişmeme sebebi de; asistanmış, sırf okulda adı çıkmasın diye gitmiyor ya da saklıyordur.

AYRIL.
  • neferkitty  (12.09.15 09:51:25 ~ 09:54:14) 
Normal değil bence, Ali'yle buluştuğu an olay bitmişti. Yalan söylemek de aldatmak olmuyor mu? Gayet niyet edilmiş yani, fazlasına gerek yok.


  • yahveyire  (12.09.15 11:26:53) 
Orda neler neler olmuştur peyyyy baby baby wundebach cuppa cuppa oşş zex mex yihaa burşşş


  • zararsızsoy  (12.09.15 12:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.