[]

kesinlikle şeriat istemiyorum ama oyum akp ye

ya da oyum akp ye ama kesinlikle şeriat istemiyorum. bu bir çelişki değil midir?

chp iktidar olmasın da gerisi önemli değil diye de devam ettiler bu şahıslar.


 
Konustugum AKP'li akrabalarimin derdi para. Ekonomi iyi gidiyor saniyorlar. Ateist, Alevi, Kurt, Escinsel ya da baska bir azinlik kumesinde olmadiklarindan da kimsenin yasamlarina karismadigini savunuyorlar. Halam 60 yasinda denize girer, bakimlidir... akillardaki secmen degildir ama 60 yildir nasilsa benim yasamim simdi de ayni diyor. Ama ekonominin bozuldugunu dusunurlerse ne olur bilmiyorum.


  • Traveller  (11.09.15 22:05:06) 
Çelişki değildir. Hele hele "kırk yıllık beyaz Türk'üm, Atatürkçüyüm ama oyum HDP'ye." diyenlerin eleştireceği türden bir çelişki hiç değildir.

Sen siyasi tercihini belli başlı nedenlere bağlıyorsun da AKP'ye oy veren adam neden böyle yapınca çıkarcı oluyor acaba?
  • m e b  (11.09.15 22:26:47) 
akp'nin seriyat ile bir alakasi yok ki. Belirli bir oy tabanlari var onlari memnun etmek icin arada sirinlik yapiyorlar fakat seriyat getirme gibi bir dertleri yok bence cunku tabanda boyle bir istek yok. ama seriyat getirebilecek olsalar ve bu onlara mutlak guc getirecek olsa bu yola girerlerdi. fakat oyle bir durum yok.


  • oshamahue  (11.09.15 22:30:21) 
babamın inşaat halinde arsaları var , inşaat sektörünede büyük bir yatırım yapma niyetinde bu yüzden istikrar istiyor , hatta hdp ye verdiğim için beni fena sikiyor zaman zaman, senin gibi salaklar yüzünden aç kalırsak sikerim falan dior :p şeriat falan azınlık akp nin tabanı kesinlikle istikrardan ekmek yiyen insanlari ama farkında değiller kurbağanın 100 derecede kaynadığının farkında olmaması olayı gibiyiz


  • docrivers  (11.09.15 22:37:32) 
nefes alamıyorum bazen ülkeyi düşündüğümde. gelecek nesilleri düşünüyorum hepsi akpnin zihniyetindeki din hocalarının müdür olduğu okullarda okuyorlar. harbiden yazık.

kendimiz farklı durumda mıyız? çalıştığım şirkette sırf namazım orucum cumam olmadığı için title alamadım. benden sonra giren namazcılar title aldılar. hergün ana avrat küfrediyorum sigara molasında müdüre yakın adamların yanında. gidiyordur da. kovmuyor da pezevenk.

ülkenin içine sıçtılar dengesini bozdular. hala farkında değil misiniz? şeriatmış. adil olcaksa şeriat olsun amk en az 4 eş alınır!!!
  • zvonimir  (11.09.15 22:44:00) 
chp ömrü billah iktidar olamayacağı için çelişki felan değildir.
mal kemal hala 400 millet vekilinden bahsediyor ulan keko doğru dürüst siyaset yap da 400 milletvekilini sen alıver ama kendine bile inanmadığından ne çelişkisi a bre ler.

  • jamswety  (11.09.15 22:54:44) 
@jam hadi bana CHP ve Kemal Kilicdaroglu nasil siyaset yapmali anlat. Trollemiyorum. Madem begenmiyorsun bana dogru olani goster. Ama Kemal Kilicdaroglu oncesine gitme. Yalnizca onun donemi.


  • Traveller  (11.09.15 23:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.