[]

Pazartesi dersler basliyor hala sonuc aciklanmadi

Merkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis basvurusu yapmistim, yerlesecegim kesin aslinda ama hala sonuclar aciklanmadi, kayit yapmadim. Ders de kacirmak istemiyorum. Pazartesi okula gidip derslere girmeye baslasam hocalara durumu aciklayip, bana sinir olurlar mi "zaten kesin girerim" havasindayim diye?

Bolumun derslerine kendim calismaya calistim, derslere gitmeden anlamak cok zor, o yuzden eksikle baslamak istemiyorum.


 
O yatay geçişlerin sonuçları direkt sitede değil de geçmek istediğin bölümün sitesinde yayınlanıyor olabilir. Misal; İstanbul Üniversitesi - İletişim Fakültesi'nin sayfası. Ayrıca sonuçlar açıklandıysa ve sen kaydı kaçırdıysan Yedekler senden açılan boşluğa yerleşmiştirler bile. Dolayısıyla kaydı kaçırmış ve yazılamamış oluyorsun. Bir kayıt dönemleri var, 10 Eylül - 17 Eylül gibi.

Benim okulda böyleydi, İstanbul Üniv.
Okuldan okula değişiyorsa bilemiyorum tabii. Yanıltmayayım.

Umarım kaçırmamışsındır.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (11.09.15 18:04:26 ~ 18:05:48) 
ne bölümün sitesinde, ne de öğrenci işlerinde var açıklanmış olmasıyla ilgili bir şey. geçen sene 22 eylülde kayıt yapabildiklerini söylemişti geçeceğim üniversiteye merkezi yerleştirmeyle geçenler, içime dert oldu çok fena şu an.


  • mutevazi  (11.09.15 21:31:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.