[]

Huzur nerede?

Kardeşlerim büyük bir aşk acısı yaşadım 9 ay önce, hala toparlamayamadım galiba. Önceden de hep huzursuz biriydim, şimdi iyice karıştım. Sürekli her konuda endişeleniyorum, istisnasız her konuda kendimi başkalarıyla karşılaştırıp mutsuz oluyorum. 20 seanstır psikoloğa gidiyorum, gene toparladım biraz ama bu huzursuzluk hali hiç geçmiyor. Nerede bulayım huzuru? Kimsenin inancına hakaret etmek istemiyorum ama tek tanrılı dinleri okuyunca yüreğime korku veriyorlar, doğu dinleri gene insancıl geliyor.. Ne yapayım söyleyin ne olur.




 
spor
sanat
aşk

bi de 20 seans bir etki görebilmek için çok az. devam et psikoloğa
  • jimjim  (11.09.15 15:16:58) 
bırak dağınık kalsın, hayatta kalmak için gerekenleri yap, yeter.


  • huzur izlanda  (11.09.15 15:22:22) 
Huzur islamda. İslam derken şu televizyonlara çıkan zevatın bahsettiği ve çoğunluğun inandığı uydurma islamdan bahsetmiyorum.
Şu an dinle pek aram yok; ama düzenli namaz kıldığım günlerde huzurluydum. Doğu dinlerinin daha insancıl olduğunu düşünüyorsan bi de tasavvufla ilgilinmeni öneririm.

Ha bi de şöyle güzel bi tatil de işine yarayabilir :)
  • monty python  (11.09.15 15:25:18) 
9 aydır unutamadığın bir aşk acısı, bence saplantı olmuştur. önce ondan kurtulmaya çalış, ardından huzur gelir yavaş yavaş.


  • binary  (11.09.15 15:29:36) 
aşkın en iyi dermanı aşk. illa ki birine aşk değil, aşkın kendisi. gez, toz, aşık ol bir şeylere. sev gitsin bi şeyleri. geçer gider hepsi.


  • helios  (11.09.15 15:31:56) 
tabiki namazda.


  • skbn  (11.09.15 15:38:47) 
nefes terapisi.


  • su nanesi  (11.09.15 16:41:04) 
Anime ve kitaplarda. Kısaca bu dünyadan uzaklara götürecek şeylerde.


  • empat  (11.09.15 18:40:26) 
Agresif olmak istemem ama dini ritüellerin bu dünyadan kaçmak olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden huzur bulmak değil stresten kaçmak oluyor bu.

Kafan dolu olacak. Huzursuz olmaya vaktin olmayacak. İşten okuldan çıkıp tekletmeden spora gideceksin. Oradan çıkıp hemen eve, ya da arkadaşlarınla bir şeyler yapmaya. Boş kalmamaya çalış. Yalnız zamanlarını da hobi ve sporla doldur.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (11.09.15 19:30:52) 
o psikolog parasına harem kurardın la nasıl bir acıymış öyle


  • patr  (11.09.15 20:08:35) 
  • toua tokuchi  (11.09.15 20:47:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.