[]

'takipteyim'ciler

beni şu duyuruda küfürden daha çok rahatsız eden şey bu 'duyurular ilgilerini çekip takip etmek isteyen kişiler'in ''takipteyim'' yazmaları. bilmiyorum belki bilgisizliktendir, haberler yoktur ama bir kısmınızın abanıp, gün yüzü görmemiş küfürler etmek için kullandığınız ''mesaj'' butonunun yanında bir yıldız var. ona basınca duyuru ''Favorilerim'' kısmına atılıyor ve o buton sayesinde takip edebiliyorsunuz. first world problems oldu biraz ama aklımdayken yazayım dedim.

eskiden mesajla uyarırdım ancak neyse açmayayım o konuyu. hem zahil hem de terbiyesizler var.

kurcalayın az biraz şu duyurunun sağını solunu.

ne dersiniz?

 
o dedigini ben yapiyorum bazen, favorilerime eklesem de acmaya useniyorum ama yaptigim yanlis kabul ediyorum.
@love guzel aciklamis, bildirim gelmiyor asil sorun orada.
fava atinca unutulup gidiyor ama bildirimlerde yanda cikiyor hemen bi cevap gelince.
pocketa atiyorum artik, cok vurma tamam :)
  • chaotic good  (11.09.15 11:14:25 ~ 11:17:28) 
takipteyim


  • KendineAteist  (11.09.15 11:16:14) 
oo kavga çıkacak. takipteyim! :P

şaka bir yana, ben yapmıyorum ama yapanlar belki şunun için yapıyorlardır; favorilere attığın duyurunun bildirimi gelmiyor ama yazdığın duyurunun geliyor ya? he işte sağ tarafta bildirimlerde hemen görebilmek için yapılan bir şey gibime geldi.
  • loveinaflipbook  (11.09.15 11:16:29) 
takibe yaz beni kanka.


ben bazen yapıyorum hatta bazen at fava bekle modunu kullanım kullanıcıya da mesaj atıyorum fav dayım silme diye.


takipteyim yazma sebebim mobil olunca fav a atamamak :/
masaüstüne geç sonra mobile dön işkence gibi geldiği için.
  • indescribable  (11.09.15 11:19:47) 
mobilde favori yok. takipteyim yazanların çoğunluğu mobilden yazıyor.


  • inheritance  (11.09.15 11:21:56) 
ben favorilere de atıyorum fakat takipteyim de yazdığım oluyor, çünkü muhteşem sitemizde favorilere cevap yazılıp yazılmadığını görebileceğimiz bir bildirim sistemi yok, takipteyim yazdıysam, sağda sürekli 30 dk önce cevap, 5 dk önce cevap diye bildirim geldiğinden problem solved.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (11.09.15 11:29:09) 
niye bu kadar sinir yaptın be güzel kardeşim, genç yaşta kalp krizinden gidersin bak mazallah.

benim hiç dikkatimi bile çekmemişti.
  • neferkitty  (11.09.15 11:35:22) 
hönkürmeniz saçma olmuş çünkü favorilere eklesek bile adam 2 dk sonra duyuruyu silebiliyor. ben de çok takip etmek istediğim bir duyuru varsa mesaj yolluyorum. duyuruyu silmeyin, takip edeceğim diyorum.


  • the silent enigma  (11.09.15 11:51:51) 
Bize bu bile cok ki.

Sorarim sana favorilerime aldigi birsürü duyurudan en az 5 tanesini sayip hatirlayabilecek var midir?

Imgurda yaygin bir laf, favoriteslara atmanin geri dönüp kullanilacagindan degil, orda ebediyen unutulacagina dair. Takipteyim diyen takip ediyor mudur gercekten acaba?
  • wiillii  (11.09.15 12:40:00) 
(bkz: lan mı canın sağolsun)
hönkürmek mi saçmalamak mı?? ne kadar ayıp. cevap verince, altında 'takipteyim' yazınca duyurunun silinme özelliği kalkıyor sanırım..

  • air  (11.09.15 18:47:16) 
Mobilde favori yok.
Bildirim gelmiyor.

Yine de ben yapmıyorum. İğrenç derecede itici geliyor. Islak hortumla, budanmamış odunla, çivili sopayla dövesim geliyor yapanı.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (11.09.15 19:19:33) 
up up up


  • varoluscusanri  (11.09.15 23:34:00) 
duyuruda bütün listelemeler tarih/ saat sıralı oluyor :) buna fav listesi de cevap listesi de dahil.


  • air  (12.09.15 09:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.