[]

Çok iğrenç kurtçuklarla ilgili tiksinen okumasın

Arkadaşlar böyle iğrenç bir soru sormak istemezdim ama ne yazık ki iğrenç bir durumdayım. Bir ara tavuk mu ne pişirmiştik tencerede sonra kapağını kapatıp üstüne tabak vs koymuşuz. Tabaklar falan temiz aslında. Neyse unuttuk gitti tabi. Şimdi mutfağı temizlerken tabakları bir kaldırdım ki iğrenç beyaz kurtçuklar üremiş, bir kısmı ocağa taşmış hatta ama ölü olduğu için kurtçuk gibi görünmüyor. Allahtan sadece kahve cezvesi verdı ocakta ona bulaşmamışlar. Herşeyi cif'le yıkadım, ölmüşlerdir di mi? Peki herşeyi atmam gerekir di mi, o kadar tiksindim ki anlatamam.




 
biyolojik olarak atmana gerek yok
kaynar su + kimyasal temizleyici, tamamdır
ama senin miden almıyorsa sen bilirsin tabi
  • niye ama  (11.09.15 00:11:57) 
ölmüşlerdir. hiçbir şeyi atmaya gerek yok. çamaşır suyunu su ile seyreltip onla yıkayın bir kez de. güzelce durulayın, hayata devam edin.


  • prodeq  (11.09.15 00:12:41) 
o zaman kaynar su dökeyim ikinci turda
bir de cif yeter mi domestosa gerek var mı?

  • cy7  (11.09.15 00:12:43) 
kaynar su yağı falan çözer de, domestosun veya herhangi başka bir çamaşır suyunun yapacağının üzerine bir şey de yapacağını pek zannetmiyorum.

ama tabi ki zararı da olmaz. dökün gitsin belli ki daha çok içe sinecek.
  • prodeq  (11.09.15 00:14:13) 
çamaşır suyu ve sıcak su karışımı yaparsan, HIV virüsü veya deli dana prion'u olsa bile ölür. teknik olarak mars'ın yüzeyi ile aynı oranda yaşam belirtisi kalır tencerede.


  • harzem  (11.09.15 00:33:06) 
ne atıcan ya. delilik ölçüsünde titizlik de fazla yani. yıka kullan işte.


  • i ve been mistreated  (11.09.15 05:24:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.