[]

Burun ameliyati sonrasi bogaz agrisi

Genel anestezi ile tup takmislar, tahris etmis olabilir diyolar. Burnum kapali agizdan nefes alip veriyorum, dokayisiyla her uyudugumda agzim acik uyuyorum ve uyandigimda agzim kuru kalkiyorum. Daha kotu oluyor.

Pastiller yararsiz, yogurt balli sut yakiyor nedense. 3 ghndur sadece corbayla besleniyorum


Nasi gecer bogaz agrisi?

 
Boğaz ağrısı bir hafta icinde kendiliginden geçer buhar iyi gelir nemlendirir


  • sakar in san  (10.09.15 22:16:48) 
uyuyabiliyor olmanız bile bir mucize bence.

zira burnunuz tıkalı olduğunda uyurken ister istemez ağzınızı kapıyorsunuz ve 1 - 2 dakika içerisinde nefes alamadığınızdan zıplayarak uyanıyorsunuz.

benim burun ameliyatı sonrasında burnumun içine tepilen pamukları 3 gün sonra çıkardılar. 2 gün gözümü kırpmadım. en sonunda nefes alabilmek için ağzıma içini çıkardığım bir tükenmez kalem tüpü koyuyordum. böylelikle uyuyabiliyordum.

dolayısıyla boğaz ağrısı geçer hocam. sık sık su için, ılık şeyler için...

uyuyabildiğiniz için de halinize şükredin bence.
  • asethuan  (10.09.15 22:45:19) 
Vall sadece su iciyorum zaten, baska bisi icilmiyo ki. Hizli gecse bari meret cok kotuymus ya.


  • sometimes the weak become the strong  (10.09.15 22:47:23) 
öncelikle açtığım duyuruya bakın: eksiduyu.ru

bu illeti 2 ay önce çektim. ve doktorum 1. hafta kontrolünde dahi "geçer yea tüpün tahrişidir" demişti. ancak su dahi içemez duruma gelip iki haftada 10 kg civarı kilo vermeme sebep olan bu illetin boğazıma ayna ve el lambası ile bakmamla beraber "boğaz aftı" olduğunu öğrendim.

gittiğim kulak burun boğaz doktoru karşımda acı bir gülümseme ile dostum yemek yersen bir hafta yemezsen 2 hafta daha sürer. bol bol proteinli beslen demişti. ama karşısında dağ gibi adam ben, ağladım hüngür hüngür.

hayatımda yaşadığım en büyük fiziksel acıdır boğaz aftı. küçük dilim damak ve bademciklere doğru olan kısım tamamen bembeyaz olmuştu ve geçmesi ameliyattan itibaren 2 hafta sürdü. su bile içerken sanki cam kırıkları yutuyormuş hissi oluyordu, yutkunamıyordum. ne denediysem (karadut, pastil, ağrı kesici, damla, sakız, gargara, karbonat, tuz) hepsi işlevsizdi. tavuk sulu çorba bir nebze içebildim, o da hayatta kalmak için.

1. ay kontrolü için plastik cerrahıma bu durumu anlattım gittiğimde ve büyük talihsizlik olduğunu otoimmün sistemle ilgili sebebinin bilinmediğini ve tecrübe ettiği 2. hastası olduğumu ifade etti.

neyse ben tecrübemi anlatayım, belki arayan filan olursa bu boğaz aftı illetini yaşayan bilir. allah kimseye vermesin. umarım sizde böyle belirtiler yoktur. eğer boğaz ağrınız ve yutkunma zorluğunuz 2 günden uzun sürerse siz de benim gibi aynayla şöyle bir kendinizi muayene edin ve kulak burun boğaza gidin. aft ise çaresi yok. onun harici hortum tahrişi ise muhakkak geçer.

geçmiş olsun.
  • discopolice  (10.09.15 23:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.