[]

bacada dolanan fare

selamlar,

fotoda gördüğünüz odadaki bacanın kapakları. 4-5 gündür kapakların arkasında takılıyor arkadaş. çiçek deseni hareketli, deliklerden bakayım dedim 20-25 cm gibi bir boyu var arkadaş genç irisi sanırım. tırstım haliyle. sürekli orada değil gidip geliyor.

baca başka daireye gitmiyor yani direkt çatıya ulaşıyor. ben ikinci kattayım apartman dört katlı. iki gün önce çatıdan zehir salladım aşağı fakat etki etmemiş sanırım.

şimdi ben bu arkadaşı hangi yöntemle etkisiz hale getiririm fikir atın üstüme..

kapağı açsam evdeki kedoşla birlikte, fareden çok içeri dolacak kurum sıçacak evin ağzına. zaten bizim kızın performansında şüpheliyim. sinek için bile kaldırmıyor koca poposunu..

aklımda bazı düzenek fikirleri var hadi canlı yakaladım diyelim ee sonra napıcam ben onu? üzerine basıp öldürülecek bişey değil ki. sokağa da salamam öylece..

 
fare olduğuna emin misiniz yarasa da olabilir pencere balkon açıp gitmesini bekleyebilirsiniz öyleyse


  • tannis  (10.09.15 21:05:06) 
ölse kokar la o, bekle bir kaç gün, gider bence. ya da şey yapabilirsin iyice illallah ettiyse, oralarda olduğundan emin olduğun sırada aç o kapakları, peynir koy ucuna, bi tane de ağzını kapatabileceğin herhangi büyükçe bir şey koy önüne, leğen vs olabilir. onun da içine peynir koy, oraya gelmesini bekle. canlı yakaladıktan sonra çık dışarı sal, en azından gider bi kanalizasyona falan girer.


  • 1zenciolmasamda  (10.09.15 21:12:21) 
@tannis kapağı araladığımda yüzyüze geldik kendisiyle eminim yani fare olduğuna.


@1zenciolmasamda açar açmaz fırlar abi 20 cm diyorum bir karış gövdesi var. ya hadi fırlasın tamam ama kapkara olmuştur şimdi o her yeri kurum. düşünsene odayı o haliyle tavaf edecek kaçırırsam. sen hiç kurum pisliği temizledin mi?
  • oku oku yazar ol  (10.09.15 21:41:06) 
kurutup öldüren zehirler var, koku yapmıyor diye duymuştum. ses kesildiğnde kapağı açıp koyun bekleyin.


bir de ben mi çok gaddarım yoksa burdaki insanlar mı çok hayvansever(siz de dahil) neden pislik taşıyan türü tehlikede olmayan bi hayvanı öldürmeden yakalamak ister ki bir insan? panda sıkışsa çatıya anlarım yani ama eşek gibi fare işte kurum kaplanmış öldürmek dışında bir şey gelmezdi benim aklıma.
  • nickimin hakkini veremedim  (10.09.15 21:50:45) 
@nickimin hakkini veremedim, zehir koydum zaten ama etki etmemiş hala orada. daha etkili bir şey bakıyorum. sanırım kurumdan tam ulaşamıyor zehire belki de yemedi bile yukarıdan aşağı inene kadar ne hale gelmiştir attığım şey..

aslında amacım yakalamak değil zehir etki etmezse hangi yöntemle çıkarabilirim çıkarırsam da naparım onu. çünkü hadi bi kovaya vs. soktum ama dediğim gibi öldürülecek ölçüde değil.

dipnot: hayvanlara karşı pozitif ayrımcılık yaptığım doğrudur. benzer durumda bir insan gördüğümde aynı vicdani hislerle yaklaşmıyorum olaylara. ben insan sevmiyor.
  • oku oku yazar ol  (10.09.15 22:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.