[]

nereden gitti bu kilolar?

geçen yıldan beri 20 kilo verdim ama nasıl oldu ben de anlamadım, spor ve diyet yapmadım (ekmek tüketmiyorum, şekeri yok denecek kadar azalttım, abur cuburu 10 günde 1 yerim), sadece işe girdiğim için sabah ve akşamları 15'er dakika olmak üzere metrobüse yürüyorum o kadar.

görenler zayıflamışsın diyor ama kütlem aynı sanki, göbek hala var ve görünüşte hala yağlıyım, ciddi ciddi o kadar da gözle görülür bir fark yok gibi.

tamamen bilinçsiz olarak verdiğim bu kiloların nereden gittiğini merak ediyorum, gayet sağlıklı hissediyorum ama pat diye düşüp bayılmaktan korkuyorum. içten içe vücudu mahvetmiş olmayalım?

not: boy 1.90, 105 kilodan 85'e düştüm

 
sabah akşam 15 dakika yürüyerek 1 yılda 20 kilo vermek zor geldi bana. gerçi işe girdiğiniz için günlük faaliyetleriniz de artmıştır siz farketmeseniz bile. eğer çok kısa sürede hızlı kilo verdiğinizi düşünüyorsanız bir doktora görünmekte fayda olabilir.


  • dahili meddah  (10.09.15 14:50:05) 
Abur cubur yemedigim anda ben de kilo veriyorum. Aslinda 15 × 2 dakika yururus de iyiymis. Bence her gun metrobus stresi bile kilo vermende yardimci olmustur. Bence boyle kal. Bir de 105'ten 85'e inmek kolayken 75'ten 65'e inmek daha zor olabiliyor. Obezlikten kolayca asiri kiloluya iniliyor ama asiri kilolu olmaktan normal kiloya inmek zor olabiliyor. Bunun bir sebebi de oncelikle bolca su vermis olman. Spor da yapmadigindan yagdan ziyade su vermis olabilirsin.

Benim boy 1.85 kilom 76 ve gobegim var hafif. Skinny fat deniyormus bu duruma. Gobek ve yanlar erimiyor.
  • Traveller  (10.09.15 15:03:04) 
için geçmiş senin. kalıbına bakma aslında kofti dediklerinden olmuşsun.

kilo normal ya. streste yaptıysan hele. ben haftada 2-4 kilo alıp veriyorum sürekli
  • stevie  (10.09.15 15:05:06) 
Doktora gidip tiroid hormonlariniza baktirmanizi oneririm. Hipertiroidi hastalari onlenemez bir sekilde kilo verir. Hipotiroidi hastalari ise onlenemez bir sekilde kilo alir. Tedavisi cok ucuz olan ilaclarla olur. Hormonlar kontrol altina alinir.


  • elmayra  (10.09.15 15:09:44) 
Zaten anahtar hamleleri yapmışsın. Bolca su gitmiştir ilk etapta. Ama şu an skinny fat durumdasın anlattığına göre. Ağırlık çalışman lazım. Şimdiki gibi zayıf görünüp 95 kilo olabilirsin meselâ, ama kaslı olursun. Ya da tüm yağlarından arınıp şimdiki kilonda ama müthiş kaslı olursun.

Özet: spor yap. Ağırlık çalış.
  • yirmisantim  (10.09.15 15:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.