[]

İş görüşmesine giderken sakal

ilk resimdeki gibi sakallarım var diyebilirim ama siyah.
çene altıda ikinci resimdeki kadar.
sizce gidilir mi? yoksa direk kirli sakal mı yapsam? sinek kaydı yapmayı düşünmüyorum.


 
kardeş ne tür bir yerle görüşeceksin?


  • braveheart xakah  (10.09.15 10:38:00) 
@brave kurumsal bir şirket, muhasebe için görüşeceğim.


  • six packsiz  (10.09.15 10:55:53) 
kessen iyi olur.


  • elektr10  (10.09.15 10:57:03) 
kesme, onlar zaten yorum yapar böyle olur olmaz diye. her şirkette sakal yasak diye birşey yok.


  • eindaclub  (10.09.15 10:59:55) 
Müdür bana kalırsa; eğer çalışmayı gerçekten istediğin bir yerse yap bi kerelik sinek kaydını giy takım elbiseni git görüş. sonra zaten işe alınırsan bakarsın ortama bırakırsın sakalını istediğin gibi ama yine de senin bileceğin iş. Genel olarak konuşuyorum, iş görüşmesinde sakal pek iyi karşılanmıyor.


  • braveheart xakah  (10.09.15 11:00:06) 
sinek kaydı pek iyi olmuyor brolar, açık tenliyim bide. kirli sakal yapıp gidesim var bakalım.


  • six packsiz  (10.09.15 11:07:04) 
Önemli olan sakallı yada sakalsız olması değil.Bakımlı ve temiz olması


  • turkuaz  (10.09.15 11:29:10) 
yerine göre değişir.
kimisi sakal var diye kafadan eliyor kimisi sakalı normal karşılıyor ama iş görüşmesine giderken kesip temiz temiz gidip işi alıp sakal bırakmak daha mantıklı.

ne demişler
ne kadar az kıl o kadar iyi
  • qxgviper  (10.09.15 11:30:22) 
kirli sakal yapıp gittim gayet iyi geçti. hayırlısı olsun.


  • six packsiz  (10.09.15 18:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.