[]

Eti lofalif yulaf ezmesi

Cehaletimi mazur gorun...

Simdi bu yulaf ezmesini aksamdan suya koyup sismesini mi beklicez yoksa direkt yogurda falan karistirabilir miyiz, ben direkt karistirip yiyodum ama oyle iddia edildigi gibi tok tutmuyor beni :)


 
Süt ile kahvaltılık gevrek gibi tüketiyorum yıllardır.

Bir paket de müsli karıştırırsanız acık tatlanır.
  • hedep  (10.09.15 06:42:32) 
Kurutulmus meyve de ekleyebilirsiniz sutle birlikte.


  • Traveller  (10.09.15 06:49:03) 
Un haline getiriyorum üzerine yarım muz ve yoğurt ekliyorum.


  • tirt star  (10.09.15 07:03:11) 
Yok ben de az recel koyuyorum icine ya da findik falan koyuyorum

3 kasik yulaf, 1 paket activia. Doymuyorum kardesim :) oyle iddia edildigi gibi saatlerce acikmamak falan yok yani :) o zaman anomali bende :)
  • la noix  (10.09.15 07:08:41) 
Cinsuyetinizi bilmiyorum ama bir erkek icin yetmez diye dusunuyorum. Bir de bogazina cok duskun bir milletiz. Ben protein agirlikli beslenmesem o kadarcik karbonhidrat beni doyurmaz.


  • Traveller  (10.09.15 07:13:10) 
Yulaf da krbonhidrat kaynağı neticede. Saatlerce tokluk hissi bekleme.


  • arnold schwarzeneger  (10.09.15 08:31:25) 
ben sirek sütle karıştırıp yiyordum. Ancak çok tatsız olduğu için müsli veya corn flakes le karıştırıyordum. Amacım diyet falan değil sadece karnımı doyurmaktı tabi.


  • innerbliss  (10.09.15 08:43:12) 
ben süt ile ısıtıp yiyordum, oatmeal tarzı. içine canım isterse tatlı bir şey (reçel, bal, vs. sakız reçeli ile güzel oluyor.) katıyorum.


  • inheritance  (10.09.15 09:02:26) 
yok hocam ne akşamı filan.

ben şahsen sabahları sütü ısıtıp içine bundan koyuyorum. güzel de oluyor.
  • eindaclub  (10.09.15 09:22:00) 
Allahim sonunda soruma cevaplar geldi :) tesekkurleeer


  • la noix  (10.09.15 09:43:25) 
Oyle 5-6 saat tok tutmuyor maksimum 4 saat filan. 8'detesen ogle yemegine kadar idare eder iste.

Ben yulaf, yogurt ve cilek/ muz/ seftali uclusunden birini karistirip yiyordum. Bazen de gun kurusu/ fındık. O dyrumda gayet tok tutuyor.

Bir arkadasim da sutle pisiriyor, icine tarcin ekliyor. Bazen de muzu pure haline getirip hepsini karıştırıp yiyordu. Ben hic sevmedim ama şeklini. Uzerine bal gezdirenler de var.
  • fraise  (10.09.15 10:57:09) 
soruya cevaplar gelmiş ama ben de kendi yöntemimi ekleyeyim, dursun.

akşamdan bir kaseye yulaf, yoğurt ve sütü ekleyip, karıştırıp buzdolabına koyuyorum. sabah da üzerine toz tarçın ekleyip yiyorum. bana daha uzun tok tutuyor gibi geliyor bekletince.
  • gmzo  (10.09.15 10:58:39) 
pişirmen lazım yulafı. su ekleyip mikrodalgaya koy ya da ocakta pişir. suyu çekince al. meyve vs ekle. su yerine süt de koyabilirsin ocakta.


  • sckxyss  (10.09.15 11:03:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.