[]

makarnayı nasıl saklıyorsunuz?

makarna yaptığımda çok güzel oluyor , yalnız 2 saat sonra veya sonra ki gün tencereye yapışıyor.

nasıl saklıyorsunuz ? dolapta dışarda ? tencerede veya kapta?


 
Saklamiyorum.


  • stavro  (09.09.15 23:14:07) 
makarna pistikten sonra (ki, kaynayan tuzlu ve az yagli suya atip az pisiriyorum) yikanir ve yaglanir. yalniz, ben makarnayi yikamiyorum. yikarsam da kaynamis suyla yikarim, yoksa (tum haslamalar gibi) cabuk bozulur.


  • e haliyle  (09.09.15 23:32:21) 
sos ve makarna ayrı saklanırsa daha uzun dayanıyor


  • fasulyek  (09.09.15 23:34:28) 
saklamıyorum, az pişiriyorum yarına kalmıyor.


  • kuzey li  (09.09.15 23:44:50) 
Biraz su koy tencereye öyle ısıt makarnayı


  • powerpufgirl  (10.09.15 00:15:42) 
makarnayı kavurarak yapın. yapacağınız zamanda fazla yapmanıza gerek yok bence çok hızlı yapılabiliyor zaten.


  • Americonsol  (10.09.15 00:35:41) 
Kalan makarnayı dolapta saklıyorum. Tencereye yapışıyor dediğin olay ısıtırken mi? öyleyse ısıtırken çok azsu koy tencereye yapışmaz.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (10.09.15 01:07:45) 
tek kişi için 1 su bardağına sığdığı kadar yapıp tüketiyorum. makarna ikinci gün çok kötü olmuyor mu be?


  • eindaclub  (10.09.15 09:29:09) 
makarnayi paketinde sakla, diger bir deyisle yiyecegin kadarini hasla. kalmis makarnanin hem tadi iyi olmaz, hem de 10dk'da yapilan bir sey zaten, kimisi yemekten bile saymiyor o yuzden.


  • idexo  (10.09.15 10:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.