[]

İstanbul / Etkinlikleri takip etme.

İyi akşamlar,

Facebook'ta arkadaşlarımızın katıldığı/katılacağı etkinliklerin hepsini bir arada görebilmemiz mümkün mü? Denedim biraz, fakat illa belirli bir kişinin profiline girip oradan bakmak gerekiyor. Teker teker insanların profiline bakmakla uğraşılmayacağı için nasıl bir yol izlemeli? Yani birçok güzel etkinliği ya geç kalmış görüyorum, ya da arada görmediklerim de gidiyor.

Eğer bu mümkün değilse bir site önerebilir misiniz; İstanbul'da, ne bileyim şöyle film gösterimlerinin, güzel sergilerin, konferansların, söyleşilerin, konserlerin, yoga/pilates toplaşmalarının, ikinci el pazar etkinliklerinin takip edilebileceği, sık sık güncellenen? Hani bugünlerde işim yok, internette istediğim gibi vakit geçirerek güzel etkinlikleri vs. bulabiliyorum; yalnız okul başladıktan sonra o koşuşturma içinde bu kadar vaktim olmayacak, akşam ne yapmak istediğim konusunda spontane kararlar alacağım. Bu da güzel, ama çoğu zaman evde kalmakla ya da aynı yerlere gitmekle sonuçlandığı için böyle bir site, platform vs. arayışı içindeyim.

Teşekkürler!

 
facebookta events bölümüne girince arkadaşlarınızın katılacağı eventler ve sizin yaşadığınız bölgedeki eventler gösteriliyor.

ayrıca sanat olayları için şöyle bir sayfa var. daha çok tiyatro ve konserler oluyor

www.facebook.com

başka bir sayfa

www.facebook.com

ayrıca müzelerin ve galerilerin sayfaları var.
  • mea maxima culpa  (09.09.15 21:54:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.