[]

AK Partililer buraya

---spoiler---

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Önce Ergenekon terör örgütü vardı. O, davanın savcisiydi. Karşı cikanlara darbeci diyordunuz.
Şimdi gerçekler ortaya çıktı.

Sonra Hocaefendi vardı. Çok değerli bir buyugunuzdu. Turkiyeyi dünyada temsil ediyordu. Karşı çıkanlar dinden ne anlardi zaten. Ama o da birden paralel oluverdi.

Sonra barış süreci oldu. "Sayın Öcalan" la görüşmenin ne zarar vardı. Askerin elinden operasyon yetkisi alındı, Habur da çiçeklerle karsiladik aman surece zarar gelmesin diye. Karşı çıkanlar terörün bitmesini istemeyen faşistlerdi. Sonra PKK nin terör örgütü olduğu anlasiliverdi birden.

Başınız donmedi mi?

Sırf birileri pompaliyor, o öyle yapıyor diye dün dediklerinizin 180 derece tersini bugün aynı inançla savunmayı nasıl basariyorsunuz?

Gerçekten soylediklerinizi inanarak mi söylüyorsunuz?

Dün haksız dediğiniz insanların bugün haklı çıkması acaba yine haklilardir diye şüphe uyandirmiyor mu sizde?

 
Akepeli değilim ama bir yakınımın görüşlerini paylaşmakta beis görmüyorum. Tayyip (biz falan bile değil, direk tayyip) hepsine çok ılımlı yaklaştı tek istediği birlikte Türkiye'yi ayağa kaldırmaktı ama tek tek tayyibi kandırdılar. Şimdi de onu (akepeyi değil) devirmeye çalışıyorlar.

Kişisel herhangi bir yorumum yok. İki ya da üç kişinin ağzında duyduklarım bunlar.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (09.09.15 17:43:53) 
gunde 3 litre kola icen adam'ın yakını sanırım benim de yakınım zira benim tanıdığım azılı akp'li 1 kişi var, aynen o şekilde açıklıyor


  • azizakin  (09.09.15 18:26:48) 
O kadar saf adamın arkasından neden gidiyorlamis? :D


  • nano mercy  (09.09.15 19:14:38) 
evlerden uzak akpli değilim. bunların sorunu hatayı kabullenememekten ileri geliyor.büyük çoğunluğu ezik, çevrelerinden horlanmış tipler. fanatizm de var işin içinde. çevrenizde görmüşsünüzdür; tuttuğu takımın golü açıkça ofsayttır ama nizami diye diretirler ya da sınavda sıçıp batırıp, sonra da kesin hoca yanlış hesapladı derler. illa ki bir bahane bulup üste çıkarlar. çünkü bu cahil cüheyla takımı akpyle birlikte ilk kez başkaları tarafından aşağılanmadılar hatta yüceltildiler makam mevki sahibi oldular ve kendilerini bir yere ait hissettiler. şimdi de ne olursa olsun bundan vazgeçmek istemiyorlar.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (09.09.15 19:17:10) 
Saf değil, karşısında bütün olmuş bir dünya var. Ve ne yaparsa yapsın milletin iyiliği için çabalıyor.

Uzmanlaştım düşüncelerinde, buyur gelsin sorular. :)
  • gunde 3 litre kola icen adam  (09.09.15 19:40:43) 
Orjinal Ak Partili yok mu ya, ilk ağızdan dinleyelim.


  • nano mercy  (09.09.15 19:44:29) 
@m e b vardı sorsana bi?


  • gunde 3 litre kola icen adam  (09.09.15 19:45:38) 
@tescillimarka cahil cuhella takımı olduğunuzu tüm dünya biliyor zaten bi siz anlamadınız, bizim için önemli olan sizi nasıl eğitebileceğimizi bulmak. Daha bugün sabah gazetesi olayı oldu hiç mi farkında değilsin nasıl tiplerle aynı tarafta olduğunun?

Soruya cevap: bildiğin görmezden geliyorlar. Daha dün facebookta bi akp'li "tek din demedim tek dil dedim" muhabbetini yok sayiyordu o kadar videoya rağmen.
  • harzem  (09.09.15 19:47:27) 
Ama bunlarin yanitini verebilsen o partiyi desteklemezsin ki zaten...

Enisteme yolsuzluklari sordugumda "Amerika! Bakin bizim ayakkabi kutumuzda bile paramiz var" demek icin paralari ayakkabi kutusuna koyduklarini soylemisti.
  • Traveller  (09.09.15 20:23:50) 
hahaha, tam yarasına denk gelmiş. @tescilli.. diğer türlüsü daha kötü.cehaletten değilse para mevki uğruna vatana millete ihanet ediyor oluyorsunuz.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (09.09.15 21:03:03 ~ 21:06:55) 
Postu görmemişlerdir, görseler damlarlardı hemen. Haber etmeniz lazım.

@kaptan maydanoz diye bir şey vardı, Gezi eylemcilerine "katil", Berkin Elvan'a da "beyni yıkanmış çocuk" diyerek ortalıkta geziyordu.

@animalman var, Berkin'e ve Ali İsmail'e sinkaflı şekilde hakaret eden özel mesaj atmıştı bana vaktiyle. En son da bugünkü postlardan birisinde hakaret etmişti bana, aile babası havalarında takılan bir akboydur esasında.

Bunlara sorun, AKP'lilerle siyaset tartışmak neymiş görün: eksisozluk.com

Ben kaçıyom :) allah size bol bol sabırlar versin.
  • sevgikusunkanadinda  (09.09.15 21:13:30) 
Güzel yazı olmuş iznin olursa paylaşmak isterim


  • karabela  (10.09.15 08:56:14) 
Kopyala - yapıştırla tabi.


  • nano mercy  (10.09.15 09:33:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.