[]

Kredi kartlarımı kapattım

Çok garip bir mutluluk var üzerimde. Kendi bağlarımı yine kendim çözdüm sanırım.

Kredi puanım berbat tahmin edeceğiniz üzere. Vadeli hesabımda para mı tutmalıyım ne yapmalıyım düzelmesi için? Ev alacağız onun için kredi çekeceğim.

edit:ev alma prosedürünü biliyorum. sadece kredi puanını yükseltmeye çabalıyorum.

 
Ev alınacağı zaman en az evin değerinin belirli yüzdesinin parası hesabınızda olması gerekiyor.


  • murtiii  (09.09.15 15:09:55) 
kkb mevduata bakmaz, bireysel kredi ürünlerini kullanıp düzenli ödemelerde bulunmanız lazım.


  • nevrochaotica  (09.09.15 16:02:05) 
kredi kartı alacağsın, her yapacağın alışverişi karttan yapıp eksiksiz de ödeyeceğsin. 2 yılı bulur ama kredi puanının belini doğrultması.


  • scent of a pastrami  (09.09.15 16:06:54) 
taksitli kredi kullanıp kapat.


  • esenboga  (09.09.15 16:15:35) 
tutardan bağımsız olarak küçük küçük market vb. harcamaları kredi kartı ile yapıp her ay tam tutarı öderseniz yavaş yavaş kkb puanınız düzelmeye başlar. arkadaşların söylediği gibi hiçbir bireysel kredi ürünü kullanmazsanız sistem size skor veremez. bankada 12 milyon dolarınız olabilir fakat hiçbir kredi kullanmadıysanız 1000 lira ihtiyaç kredisi dahi alamayabilirsiniz.


  • orient blue  (09.09.15 16:41:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.