[]

Kimsenin türkiyeye tam olarak hakim olamayacağı belliyken

Ne kadar baskı yapsanız da, 'algı operasyonu', beyin yıkama çalışmalarına girişseniz de işe yaramıyor. Belli ki hiç yaramayacak. ülkücüsü gezicisi pkklısı dhkpclisi, illegal ya da yasal, silahlı ya da silahsız muhalefet hep bir yerlerden pörtlerken nedir bu hükümetlerin hep benim dediğim olacak inadı? İktidarda kim olusa olsun bunu daha nereye kadar sürdürmeyi düşünüyorlar? Devlet kendini vatandaşın canının önüne nasıl bu kadar rahat koyabiliyor? Kirmizi çizgileri bırakıp masaya oturalım herkes için en faydalısını bulalım, ölen bizim çocuklar, bu ülke hepimizin demek bu kadar zor mu? Nedir lan bu insanların derdi? 1908'den beri darbeler ve ingiliz işgali haricinde neredeyse kesintisiz toplanmış bir meclis var ülke sorunları tartışılsın diye ama seçimler boş, mecliste goygoydan başka bir şey yok. Hala öküz müyüz? Neyiz biz ya?




 
''Devlet kendini vatandaşın canının önüne nasıl bu kadar rahat koyabiliyor?''

Cumhuriyet Savcısını elleriyle katleden, senin benim ağzıma s*çar. Ne yazsak gg.
  • neferkitty  (09.09.15 14:36:24 ~ 14:36:43) 
devlet güvenlik mahkemesi diye bir şey vardı bu ülkede amk. devletin kendini vatandaştan koruduğu dünyanın neresinde görülmüş?
valla deveye sormuşlar boynun niye eğri diye "nerem doğru ki?" demiş. şimdi bizim türk halkı olarak neremiz doğru ki? böyle gelmiş böyle gidecek işte.

  • etna  (09.09.15 14:39:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.