[]

Hangi bilgisayarı almalıyım? (karşılaştırma sorusu)

Beni 4-5 sene götürecek, yükleyeceğim ram-işlemci zorlayan yazılımlarla baş edebilecek bir bilgisayar lazım bana (bu sanırım 3. bilgisayar duyurum). FM kıvamındaki oyunları da oynatması yeterli.

Alttaki bilgisayarları fiyatlarından bağımsız değerlendirelim. Benim için en uygunu hangisi olur?

1 numara
www.mediamarkt.com.tr

2 numara
www.hepsiburada.com

3 numara
www.hepsiburada.com


Dediğim gibi bunların fiyatını düşünmeksizin önerilerinize açığım. Olabildiğince hızlı olması lazım. Lenovo SSD ve pil ömrü ile öne çıkıyor ama ram ve işlemci yönüyle HP'den geri. Çözünürlük de benim için mühim yine Lenovo iyi bu konuda ama Lenovo'nun Lenovo olması canımı sıkıyor. Kararsızım yardım edin.

 
İşlemci zorlayan yazılımlarla 4-5 yıl baş edemez hiç birisi. Bunlar performans cihazları değil, kolaylık cihazları. Ben bunlardan birini almak için baya araştırdım ondan biliyorum. Sonra gittim adam gibi MSI Gs60 aldım, çünkü bana photoshop falan lazım. Bu gösterdiğin cihazlar photoshop bile zor çalıştırıyor.

İnternette gezeyim vs için iyi.

Her durumda SSD'li Lenovo daha iyidir ama.
  • harzem  (09.09.15 14:19:31 ~ 14:20:45) 
Ssd'nin katacağı hız işlemcininkinden(bu üçü arasında) daha belirgin olacaktır, o yüzden lenovo'yu tercih et derim. Asus'unki çok az, işletim sistemini bile kuramazsın. Lenovo iyidir ayrıca, ekstra sorun olmaz. Tabii ayrıca hdd'si yok, 190 GB yeter mi ona karar ver. Harici ile çözülür bu Problem tabii.


  • baba jo  (09.09.15 14:20:02 ~ 14:21:09) 
Hepsi de çok dandik.


  • diffarensiyel  (09.09.15 14:22:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.