[]

askerlik kaçağını askere aldırtmak

için yapabileceğimiz birşeyler var mıdır?




 
askerlik şubesine ihbar etmek?


  • ataturkiye  (30.09.09 16:13:00) 
aslında merak ettiğim, özel olarak bu insanla ilgilenirler mi? yoksa "biz zaten belli bir sırayla/prosedürle takip ediyoruz, sırası gelince onunla da ilgileneceğiz" gibisinden birşeyler mi söylerler.


  • flexin  (30.09.09 16:33:27) 
"asker kaçağı" ise ilgilenirler. "yoklama kaçağı" ise çok üzerine düşmeyebilirler.


  • blackdog  (30.09.09 16:37:25) 
çok basit.
yoklama kaçağı ise kimse ziklemez.
bakaya ise zaten adı lsitelerde vardır, aranıyordur. ihbar ile gelirler ama geçen sene bir genelge çıktı onu uygulamaya başladılarsa sivil savcılığın istemesi gerekiyor. ama uygulanmıyor sanırım.
bizim bir akraba 40ına geldi, polis yakaladı, ama bıraktılar. ben bayramdan sonra kendim gelip teslim olucam çoluk çocuk diye zırladı işte, bu ay teslim olcak, yani insiyatif de kullanıyor polis.
  • alchemistt  (30.09.09 17:54:25) 
kimse sormamış, neden uğraşıyosunuz asker kaçaklarıyla? ha 'asker kaçakları ihbar üzerine takibe uğrar mı?' diyosanız ayrı ama başlık gayet ispiyoncu duruyo.


  • eugenick  (30.09.09 18:24:53) 
insan insana bunu yapar mı?


  • akustik cinayet  (30.09.09 20:14:45) 
size zarar veren adamla başka yollardan yüzleşmeli. bu iyi bir yöntem değil bence. bunun asker dönüşü de var çünkü.


  • faideli bilgiler  (30.09.09 21:43:24) 
bir ara alırlar onu zaten.

askerdeyken 47 doğumlu dayı vardı bizim bölükte, çürük için de yokuş yapıyolardı hastanede öyle oturuyodu bütün gün bir köşede.
  • plainwalker  (01.10.09 10:35:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.