[]

bozuk otobüsle devam eden şoför

kardeşim şuan şehirlarası gidiyor (kamil koç), seyir esnasında otobüs arıza yapmış ve servis çağırmışlar, servis sorunu çözememiş ve o halde yola devam ediyorlarmış. otobüs arızalı ve yolcular tavana kadar hoplaya zıplaya gidiyor şuan, bütün yolcular şikayet etmesine rağmen kaptan aldırmayıp sakat sakat yola devam ediyor, kaza yapması an meselesi.

müşteri hizmetleri, otogar ve genel müdürlüğü aradım ama telefonları açan yok, ne yapmalı? önlerinde yaklaşık 300 km daha var.

edit: ben telefonla ulaşana kadar otobüste kavga çıkmış zaten, aracı zoraki yol kenarına çekip polis çağırmışlar. sorun çözüldü.

 
kardeşinizden plakayı öğrenip polisi aramalısınız.


  • uuth  (09.09.15 10:51:02) 
telefonları açmıyorlar cümlen baştan aşağı yalan.

gece 3'te, 1.5 saat rötar yapan otobüsü şikayet etmek için aradım 10 saniye sonra açtılar, küfürleri saydırdım durdum.

telefon açarsan telefon açarlar.
telefon açmazsak burda "telefon açtım" yalanını söylersin ve hiçbir sorununa çözüm bulamazsın.

çünkü telefonu açıyorlar güzel kardeşim. arattırma şimdi bana.
  • tchuck  (09.09.15 11:01:49) 
@tchuck adam kesin kardeşinin canıyla taşak geçiyordur. artistlik yapacağına numarayı ver de arasın, belki ulaşır.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (09.09.15 11:09:03) 
444 0 562
Aradınız mı?

  • atom karincanin torunu  (09.09.15 11:14:47) 
@atom: aradım tabi, ilk aradığımda 10 dakika hatta bekledim açan olmadı. daha sonra 02126582000 numaralı esenler şubesini aradım yine açan olmadı, 444'lü numarayı tekrar arayıp birine bağlandım ama adam robot gibi konuşunca sert yaptım, hatta bekleyin dedi 10 dakika boyunca dönüş yapmadı, sonra tekrar aynı numarayı arayıp 10 dakika daha hatta bekleyip birine bağlanabildim ve tamam ilgileneceğiz dediler.

ben onlara ulaşana kadar otobüste kavga çıkmış zaten, şuan aracı yol kenarına çekmiş bekliyorlar. ciddi ciddi kazadan kıl payı dönmüşler.
  • tolga asp  (09.09.15 11:26:33) 
Bişey yoktur kuruntu yapılıyor sıkıntısı olsa araç çalışmaz zaten hem ilk ölen Şoför olur
Risk?

  • protrek  (09.09.15 11:27:32) 
aracin arizasi ile tavana ziplamalari arasindaki baglantiyi cozemedim bu bir. kaza an meselesi diyor olmaniza ragmen rahatliginizi cozemedim iki. kaza an meselesiyse yolcularin cek kenara dememesin anlam veremedim uç. her yeri arayip ilk aranacak yer olan (sehir icinden gececeklerse) trafik polisi degilse jandarma, jandarma tradigi neden aramadiniz bu da yirmisekiz.
insallah kazasiz belasiz sorunlari cozulur. allah kavustursun.
not: siz nereyi arayayim falan diye dusunurken yolcular aramamiş mi zaten. o da bi değişik.
  • sparkle kiddle  (09.09.15 11:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.