[]

Zeus'un seceresi!

Merhabalar,

Son birkaç duyurumdan mütevellit, bir sokak köpeğini sahiplendiğimizi biliyor olabilirsiniz. Bilmiyorsnaız da şimdi öğrendiniz yaşasın!
Adını "Zeus" koyduk ufak fırlamanın.
Şimdi merakımız, ne kadar büyüyecek bu nur topu?
Evde at gibi gezecek mi, yoksa ortalama bir ev hayvanı mı olacak.
Fotoğraflardan tahmin yarışması başlasın!

s10.postimg.org
s10.postimg.org
s10.postimg.org
s10.postimg.org
s10.postimg.org
s10.postimg.org

Not: "Şöyle şöyle bir fotoğraf çek daha net birşey söylerim" diyenler olursa istedikleri kadar fotoğraf gönderebilirim.

 
ne güzel:) hem bir canı kurtarmış, hem de sizi koşulsuz sevecek bir dost edinmişsiniz:)
çok da tatlıymış. bence biraz büyük olma potansiyeli var, patileri de büyük çünkü:) at gibi olmaz ama sokakta gördüğümüz yetişkin köpekler kadar olur.

  • peggy  (09.09.15 10:20:43) 
Çok teşekkürler iyi sözleriniz için :)

Veteriner "bi kangal kadar olmaz ama yüzde 5 ihtimal hala var" dedi..
Bi arkadaş inceledi, "çoban köpeği kırması olduğu kesin, büyüyebilir" dedi..
E şimdi düşünüyorum, eşim ufak tefek biri, bu büyüyüp "anneaa yemek ver" tribiyle patileri üstüne atarsa kızı yere yatırır 2.80..
Önceden bi araştırayım dedim hehe..
  • quaker  (09.09.15 10:25:03) 
Orta ırk olacak bu çocuk. Bizim barınakta buna çok benzeyen bi çocuk var Eva, du fotosunu atayım

i.imgur.com
  • buff  (09.09.15 10:37:56) 
evin içinde mi bakıyorsunuz, balkon/bahçede mi?
evet, kapıdan girince falan sevinçten üzerinize atlayabilir (bizim köpeğimiz öyle yapıyordu ama küçüktü o), veya oynamak için atlayabilir:) ama yere düşürecek kadar cüsseli olmaz sanırım ya.

  • peggy  (09.09.15 10:39:42 ~ 10:40:06) 
buff: Orta ırk süper fikir valla :) (Fotoğrafı göremedim 404 veriyor.)
peggy: Evin içinde bakıyoruz. İşte daha önce köpeğim vardı üstümüze çıkma olayını bildiğimden düşünüyorum :) Cüsseli olsun tabii ama işte dediğiniz gibi orta boy olursa mis olur :)

  • quaker  (09.09.15 10:41:42) 
Şindi görülüyor mu imgur.com


  • buff  (09.09.15 10:42:50) 
melez bir köpek sahiplenen bir arkadaşım vardı. onun köpeğinin bebeklik dönemi gibi yüklediğiniz fotoğraflar. yüzü falan da çok benziyor hatta. tarçın şuan 30kilo güzeller güzeli bir çocuk. :) kolay gelsin. tebrik ederim.


  • vedderbaug  (09.09.15 10:52:31) 
buff: Evet gördüm, benziyo hakkatten :)
Tek bi fark gördüm sadece, bizimkinin ağız yapısı bu kadar ince uzun değil. Daha bi basık ve geniş. Büyüdükçe nasıl olur bilemiyorum ama..
vedderbaug: Melez olması da eğlenceli hatta, loto gibi ne vurursa :) 30 kg'da iyiymiş, eski köpeğim anca 17-18 kg geliyodu. Bunu severken daha da bi kucaklayacaz demekki :) Teşekkürler..
  • quaker  (09.09.15 11:00:23 ~ 11:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.