Giriş
(1)

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hast. [Hasan Altun ]

betty puf puf
Selam arkadaşlar,Sorum şu, daha önce fsm hast. Dr. Hasan Altun a ameliyat olan var mı? Varsa memnun mudur? Sorun yaşayan var mı? Yakın zamanda olma ihtimalim var, tecrübe eden varsa bilgi almak isterim. Fsm ye alternatifim ankara numune hast. Dr. Mahir Özmen. Şayet onun ameliyatına giren varsa o ark
Selam arkadaşlar,
Sorum şu, daha önce fsm hast. Dr. Hasan Altun a ameliyat olan var mı? Varsa memnun mudur? Sorun yaşayan var mı? Yakın zamanda olma ihtimalim var, tecrübe eden varsa bilgi almak isterim.
Fsm ye alternatifim ankara numune hast. Dr. Mahir Özmen. Şayet onun ameliyatına giren varsa o arkadaşlardan da fikir ve tecrübelerini beklerim.
Şimdiden teşekkürler.
0
betty puf puf
(30.09.09)
doktoru bilemiyorum ama hastane iyidir..
0
sirincem
(30.09.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.