[]

sunumdan önce cesaret toplamak

yarın 3 hocaya karşı hipotezimin deney yapmaya değer olduğunu savunacağım, oldukça önemli benim için. biraz cesaret toplamam lazım, o yüzden sunuma girmeden önce alkol mü alsam yoksa yarım dideral mi atsam diye düşünüyorum. sizce hangisi?




 
ikisi de değil ,aklının tümüne ihtiyacın olacak .Cesaret verici cümlelerle desteklemek istiyorum.Yaparsın ,aslansın ,kesseler acımaz ,n sin sen


  • sannora  (30.09.09 15:36:18) 
Karşındaki herkesi çıplak hayal et.


  • pichoscosama2  (30.09.09 15:50:16) 
gerçekten çok kötü durumdaysanız bir iki kaşık passiflora içebilirizsiniz. tamamen bitkisel olduğu için çok zor durumlara girmeyeceğinizi tahmin ediyorum. alkol hem koku hem etkiler açısından iç açıcı olmayan sonuçlara yol açabilir.


  • kahvegibi  (30.09.09 16:08:35) 
bence yanına müzik çalarını al ve sana gaz veren bir parçayı içeri girmeden hemen önce dinle. mesela ben requem for a dream theme'ini dinleyince dünyayı kurtaracakmışım gibi geliyor. ya da kan ve gül adlı parçanın giriş kısmı dinleyince... liste uzayıp gider.


  • sethplay  (30.09.09 16:33:36) 
daha önce deneyip de sonuçlarını bilmediğiniz şeyleri kullanmayın, uykunuz gelir, mideniz falan bozulur aman diyeyim..
sakinleştirici şeyler dinleyin, şarkı söyleyin, derin nefes falan alın hiç olmadı.

  • aithra  (30.09.09 16:35:16) 
sakinleşmek değil aslında benim derdim, cesaret toplamam gerekiyor biraz, biraz da konsantrasyon.
bir arkadaşım tezinin savunmasına biraz alkol alıp girmiş, çok rahatladığını söylemişti.

etkilerini biliyorum aslında ikisinin de, daha önce denedim. ama buna benzer bir durumda denememiştim.
  • hayali arkadaş  (30.09.09 17:17:27) 
baileys içsem kokar mı acaba?


  • hayali arkadaş  (30.09.09 17:18:21) 
ben 42 saat uyumadan gitmiştim (bkz: 3 günde tez yazmak) yabancı bi dilde sunmuştum tezi bi de, 1 kere takılmamıştım, konuşurken kendime inanamaz haldeydim. böyle bi rahatlık, koyvermişlik. uykusuzluk iyi gelebilir, deneyin. alkolü önermiyorum, onu da denemiştim.


  • eugenick  (30.09.09 18:34:36) 
onlarin da insan oldugunu unutma, gerisini koy ver!..


  • ucan sincap  (30.09.09 19:32:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.