[]

112 doktor ismi

112'de çalışan doktorların listesine ulaşabilir miyim sizce?

Bir de burayı aradığımızda gelen kişilerden biri illa doktor olmak zorunda değil mi? Yeni mezun olanlar mı 112 doktoru oluyor genelde?


 
Doktor gelmiyor. Şanslıysanız acil tıp teknisyeni gelir. Normalde o bile olmuyor, saniyelerin en değerli olduğu anlarda en ufak müdaheleyi bile yapmayıp armut gibi hastaneye getiriyorlar.


  • black holes and revelations  (08.09.15 22:23:47) 
Doktor gelmez ambulansla ,eskidendi o .


  • biarkadastanduydum  (08.09.15 22:29:55) 
paramedic geliyor


  • oscar  (08.09.15 22:45:55) 
her naneye doktor gidemez. zaten suistimal hat zafhada. ishal olan, kıçı-başı ağrıyan, sırtı kaşınan, uçağa yetişmek için çağıran... hepsini gördüm ve duydum. bu dangozların yüzünden ambulanslar ordan oraya dönüp duruyor asıl acil olanlar da sonra bekliyor (tvlerde gördüğünüz gecikme durumları)


  • amandeyimbensana  (08.09.15 22:53:58) 
Eğer bulunduğunuz bölgedeki 112 istasyonunda hekimi olan bir ambulans var ise hekim de gelir.
Şikayetinize göre de komuta hekimli bir ambulans çıkarabilir.

112de çalışanlar yeni mezun olanlar mı oluyor diye soracak olursanız, bunun cevabını vermek zor. 5 yıllık hekim de olabilir, 5 aylık da. Ancak biliniz ki ambulans hekiminin uzmanlığı yoktur, pratisyen hekimdir.

Geçmiş olsun.
  • aylakadam  (09.09.15 09:22:12) 
Bircok ilde hekimli ambulans kalmadi. Cogunluk att ve bazen paramedikli ambulanslar var. Yukarida da soylendigi gibi suistimal had safhada. Bel agrisi, ishal, bulanti, ates gibi sikayetler ile ambulans cagiriliyor bu nedenle de ciddi trafik kazalarinda millet ambulansi bekleyemeden kendi araclari ile hasta getiriyorlar. Buna cok sayida kez sahit oldum.

Cogunlukla sunu diyebilirim, 112 ambulansi ile hastaneye gelen hastalarin yuzde 40i belki acil olarak degerlendirilebilir. Hatta cidden acil bir durumu olanlar genellikle ambulansi beklemeyip bir araba bulup hastalarini getiriyorlar.

Neyse konuyu dagittik.
  • vendorth  (09.09.15 09:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.