[]

Duyuru doktorları çok pis ateşim çıktı

Dün gece yatağa yattığımda kendimde bir değişiklik hissettim. Ateşim vardı az. Gece uyuyamadım. Karnım da ağrıyordu. Tuvalete gittim geldim nispeten rahatladım. (Bozukluk yoktu ciddi derecede) ama gel gör ki yine uyuyamadım. Sabah işe gittim. İşte tuvalet ve ağrı ile ilgili büyük bir problemim olmadı. Eve gelince yine tuvalet check yaptım sistemler normaldi. Ama şimdi hayvan gibi üşüyorum. Aldım battaniyeyi az terliyim diye. Gözlerim falan yanıyor öyle bir ateş. Kusma bulantı vs yok. Zehirlenince genelde kusuyorum. Boğazım falan ağrımıyor. Bitkinlik yüksek. Bir vitamin aldım az düzeltti ama şuan yine yamuk durumdayım.

Bu sayırları yazarken iki tane subway sandviç istedim. Onları yiyip vitamin çakıp uyumak istiyorum.

Bana ne olmuş?

 
doktor değilim ama öncelikle ateşini ölç. 40'a yakınsa kesinlikle doktora git. bu ateşle uyursan havale geçirebilirsin. eklem yerlerine ıslak bez koy. ateşin düşürmeye çalış.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (08.09.15 20:17:25) 
Hasta olcan iste. Boğazında yanma falan varsa bogaz enfeksiyonudur. Usutmusun. Ustunu ortme. Ilik dus al. Atesini olc. Agri kesici ates dusurucu hap ic. Buna ragmen atesin dusmezse doktora git. Bi igne ya da serumla rahatlarsin. Yuksek ates mala ceviriyor insani.


  • rayde  (08.09.15 20:55:07) 
doktor değilim ama bayağı bir house izledim, o açıdan tecrübeli sayılırım... bana kalırsa lupus...


  • benim adim kerim hepinizi severim  (08.09.15 20:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.