[]

Trenitalia bilet

Merhaba,

Ben dün sabah, trenitalia'dan, Roma-Napoli gidiş dönüş bilet baktığımda, intercity ya da regionale trene tek yön neredeyse her saatte 9 Euro'ya bilet var diyordu. Ben de nasıl olsa bilet var, tam planımı yapayım öyle alırım diyerek almadım. Şimdi baktığımda ise en ucuz 19 euro diyor tek yöne ve regionale biletlerinde de satın alma seçeneği yok.

Nedir bu durum? Ne yapabilirim?

Teşekkürler şimdiden.

 
Ne zamana? Bir sonraki güne bak onda da öyle mi?


  • Lim5  (08.09.15 18:54:19) 
Ucuz biletler belli sayıda oluyor ve tükenebiliyor. Ya da belli bir zaman sınırı aşılınca fiyatlar yükseliyor.


  • mistreated  (08.09.15 18:56:37) 
Baktım bir sonraki günlere de baktım, hiçbirinde kalmamış, ondan şaşırdım zaten. Peki bu durumda;

1.Bu internette satılmayan, Regionale'lerden gidip orada alsam ne olur? Daha önce Roma'dan Floransa'ya böyle bi bilet almıştım fiyatları değişmiyordu sanki.
2. Şimdi bu 19 Euro'lukları almasam onlar da mı bitecek demek bu?
  • karmmark  (08.09.15 19:25:10) 
Regionale ler en erken gidis tarihinden 2 hafta once online satisa cikiyo ve fiyatlari degismiyo. Regionale fiyati ogrenmek icin sanki yarin gidiyomussunuz gibi secin.

Ve evet bisure daha almazsaniz 19€luk biletler de biter. Belli bi kontenjan dahilinde aatiliyo, ucak bileti gibi.

Bir de bi incognito pencerede deneyin trenitalia dan bilet bakmayi
  • kuehles blondes  (08.09.15 19:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.