[]

eve çalışma istasyonu almak?

spor salonuna gitmeye inanılmaz üşeniyorum. ama sporu seviyorum da. evdeki eliptik bisikleti zevkle kullanıyorum. lakin 1 gün ara verince inanılmaz bunalıyorum. diyorum ki 1 gün eliptik 1 gün kas çalışsam, eve çalışma istasyonu alsam nasıl olur? Plaka ağırlığı az falan olunca sıkıntı olur mu? İnsanlar çabuk bayıyor mu?

voit'in şu modeli 1660 tl:
www.hepsiburada.com

dyanmic'in ise 690 tl:
www.hepsiburada.com

fahiş bir fiyat farkı var. voit o kadar eder mi?

spor salonuna gitmek benim için pek ihtimal dahilinde değil. hem uzaklar, hem muhiti sevmiyorum. evde daha rahat konsantre oluyorum.

evde spor yapmama olanak sağlayacak diğer spor aletleri tavsiyelerinize de açığım.

danke.

edit: bir de şu var.
www.hepsiburada.com

 
ALMA


  • hayvan herif  (08.09.15 18:44:04) 
Dyanmic Voit'e ait bir marka, nispeten daha kalitesizdir ürünleri. Konsantrasyon problemi çekmeyeceğini düşünüyorsan güzel bir yatırım olur. Onun dışında bir tane squat rack bir tane bench ve bir de barbell seti ile yapamayacağın çalışma yok. Onu da bir düşün derim.


  • angelus  (08.09.15 18:49:26) 
@hayvan herif bir neden söyleseydin hocam :)


  • passion rules the game  (08.09.15 18:49:38 ~ 18:49:55) 
hevesin kaçıyor.
kaçmaz deme kaçıyor.
spor salonuna git.
  • hayvan herif  (08.09.15 19:28:08) 
O hava olmuyor. O havayı aramıyorsan/sevmiyorsan al da altten alete koşunca daha bir spor yapıyormuş gibi hissediyorum ben. O yüzden circuit çok severim.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (08.09.15 19:56:11) 
power cage + bench
briton's dog homegym masterrace reporting in.

  • kargn  (08.09.15 20:31:56) 
Spor salonuna yağmurda, karda ,fırtınada,meteor yağmurunda aksatmadan giden birisi olarak ulan dedim ben madem bu kadar irade sahibiyim evde hayli hayli düzenli olurum dedim ama olmuyor.3 gün yaptım bıraktım.Bence hiç girme bu işe.Tabi kendine güveniyosan irade konusunda buyur dene.


  • Golden Ratio  (08.09.15 20:56:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.