[]

pcdepo sorun

pazar akşamı sipariş verdim, eft veya havale ile ödeme seçeneğini seçtim, pazartesi günü saat 11 gibi aradılar ücreti ne zaman ödeyeceğimi sordular, 10-15 dakika içersinde havaleyle hesaplarına bilgisayar ücretini gönderdim, onları tekrara aradım ücretini ödedim diye, neyse fatura için tc no falan aldılar, ürün hazırlanıyor dediler. bu konuşmadan beri sürekli siparişlerime bakıyorum hala eft, havale bekleniyor yazıyor, arıyorum havale elimize ulaştı sorun yok diyorlar.

Bunlar benim laptop parasını iç eder mi? Çünkü sitede havale,eft 3 gün içinde elimize ulaşmazsa sipariş iptal olur diyor.
sitede yazana göre tedarik süreci havalenin onaylanmasından sonra başlar ve üç gün içinde temin edilir diyor, acaba 3. günün sonunda havaleyi onaylayıp 3 günlük temin süresini sonradan mı başlatmak istiyorlar?

edit: sanki yazıyı okuyup hemen kargolayalım susun bu dediler, başlığı açtıktan dakikalar sonra kargolanmış. silmiyorum başlık kalsın, sisteme bazen havale bilgisi düşmüyor ama onlar işlemlere devam ediyor.

 
tek çekimle havale arasında 100TL fark vardı bende farkı çok bulup havaleyle aldım. iki gündür arıyorum elimize ulaştı havale, ürününüz hazırlıyoruz diyip sallıyorlar.


  • kuzey li  (08.09.15 17:36:57) 
gelir ax bekle


  • jamswety  (08.09.15 17:43:47) 
geçen dominostan sipariş verdim, yaklaşık yarım saat sonra baktım daha sipariş onaylanmamış bile. bi hışımla aradım la bizim pizzalar nirde diye, yola çıktı dediler...

bazı aşamaları bazen önemsemiyorlar online siparişlerde...
  • scent of a pastrami  (08.09.15 17:52:48) 
@scent of a pastrami pizza neysede kocaman bilgisayar sistemde yazanı söylediğim halde düzeltmediler yarında kargoya çıkmasa ve havale ödendi yazısı çıkmasa pcdepo.com rezaleti diye başlık açacaktım sözlükte. :D


  • kuzey li  (08.09.15 18:54:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.