[]

Bir kez aldatan her zaman aldatır mı ?

Mesele; karşı cins ilişkisi üzerine değil ama, akıl tutulmasının önüne geçmesi için o yönde ki fikir beyanlarına da açık.




 
bir kere yaptı, ikinci kez de yapar.


  • cetoxim  (08.09.15 15:48:58) 
belli olmaz kişiden kişiye değişir. belki pişmanlık duyar kendinden tiksinir yaptığından dolayı bir daha aklının ucundan geçirmez. belli mi olur?


  • yamuklu sucurta  (08.09.15 15:56:04) 
sonuçlarına katlanmak zorunda kalmamışsa yapar. aldatınca bir şey olmadığını keşfetmiştir çünkü.


  • zgrydn  (08.09.15 15:57:40) 
Bir kere yapanın ikinciyi yapmaması için hiçbir neden yok. Önemli olan ilkini yapmamak. Sonrakiler sadece istatistik.


  • angelus  (08.09.15 15:59:33) 
aldatan bi kişiye asla tekrar güvenemem.

aldatmak diğer eylemlerden çok farklı bence. aldatmadan sonra "pişmanlık, bir daha yapmamcılık, dersimi aldımcılık" tarzı söylemler çok aptalca geliyor. aldatmak geri dönüşü olmayan bir şeydir. (erkeğim)
  • mahone  (08.09.15 16:01:26) 
angelus +1
ben "aldatmayi" bir karakter ozelligi olarak goruyorum.
kisaca evet bir kere yapan bir daha yapar.
  • chaotic good  (08.09.15 16:08:31) 
aldatma karakter özelliği +1

onun dışında aldattım sustu yine beni kabul etti yine kabul eder diye daha özgüvenli bir şekilde aldatma ihtimali çok yüksek.
  • kuzey li  (08.09.15 16:12:38) 
bir kere yapanın ikinciyi yapması için de hiçbir neden yok.

bu soruya cevap verilemeyecek. bu, kişinin başkalarına danışamayacağı bir konu. o kişi hakkında yorumu ancak sen verebilirsin. buradaki herkes aldatır der, ne diyecek başka.

dili ve kalbi yanmışsa, ve fakat sonrasında gerçekten hayır demişse aldatmayabilir. ben diğer arkadaşlar gibi kesin aldatır demeyeceğim o yüzden.
  • mermize  (08.09.15 16:16:16 ~ 16:40:41) 
bir kez aldatan bir daha aldatır diye bir kaide yok.

böyle konularda genelleme yapmak da yanlış.
  • peggy  (08.09.15 16:19:53) 
çok klasik olacak ama aldatmayı sadece sevişmek öpüşmek olarak düşünmüyorum. başkasına bakılması flört etmesi güzel vakit geçirmesi de aldatmadır. tekrar yapar mı bilemem. her insan ayrı bir dünya çünkü. aldatır diyen de aldatmıştır birini diye düşünürüm.


  • kakao  (08.09.15 16:58:27) 
hehe bayılıyorum bu duyurulara, ben de linç edeyim:

(bkz: once a cheater always a cheater)

bu aldatma periyodu kişiden kişiye değişkenlik gösterir hadi en aşık olduğunda en fazla 3 sene filan dayanır ya da kimisinde 1 gün, ama illa ki aldatır.

(bkz: vurun daha ölmedi)

afsadgad
  • neferkitty  (09.09.15 18:33:32 ~ 18:56:52) 
aldatmak psikolojik olarak çok derinliği olan ve de tedavi edilmesi gereken (psikoterapi) bir husus. bu nedenle aldatanların bir psikopatolojisi vardır. güvenmeyin.


  • bıdıbıdı  (09.09.15 18:36:25) 
Aldatmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu görüp bir daha asla aldatmaması gibi bir ihtimalin olması gibi, bundan zevk alıp, arsızlaşıp aldatmayı alışkanlık hâline getirmesi ihtimali de mevcut. Ben bir kez yaptım, kaybım büyük oldu. Bir daha asla aldatmam.


  • yirmisantim  (09.09.15 19:11:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.