[]

açıköğretim

merhaba

geçen yıl nereden esti bilmiyorum (herhalde öğrenci akbili fikricazip geldi bilmiyorum) açıköğretim e kayıt yaptırdım. bi gazla ilk sınava da girdim. tabi ki diğer sınavları kaçırmışım. doğal olarak sınıfta kaldım. ama ben tekrar 1. sınıfı okumak istiyorum. ne yapmam gerekiyor ? tekrar kayıt yaptırmalı mıyım ? yoksa selamın aleyküm diyip sınavlara girebilecek miyim ? nedir ne değildir bilen gören duyan varsa.

şimdiden teşekkürler.

 
kayıt yenilemen gerekecek, 2008-2009'da şöyleydi;
aofburo.anadolu.edu.tr

  • roadrunner_merlin  (30.09.09 12:16:42) 
kayıtlı olduğun aöf bürosundan kayıt yenileme tarihlerini öğrenmen ve bankaya da harcı yatırdıktan sonra yine kayıtlı olduğun büroya giderek öğrenci kimliğine bandrol yapıştırtman gerekiyor bu sene şansını tekrar denemek istiyorsan. en sağlıklı bilgi hazır kayıt yenileme tarihlerini öğrenmek üzere aradığında bilgi alabilirsin.


  • bumbumbumcaylakoldumuctum  (30.09.09 13:25:48) 
geçen seneki harçlarınızı düzenli yatırdıysanız bu sene direkt olarak öğrenci görünürsünüz zaten, sadece tekrar harç yatırmanız gerekiyor. yeni yıldan önce sanırım ilk harç. harcı yatırınca otomatikman kayıt yenileniyor zaten, sonra gidip bandrol yapıştırtıyorsunuz.
sınıfta kalmanız da problem değil :)

  • aithra  (30.09.09 16:40:20 ~ 16:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.