[]

kediye kontil mamaya katılıp verilir mi?

apartmanda takılan 3 4 tane kediye iç parazit için kontil vermek istiyorum. bazen eve alıp benimkiyle oynatıyorum çünkü, birbirlerine bulaştırırlar mı emin olamadığımdan önlem almak istedim.

sabah aç karnına olması lazım diye tek tek yakalayıp şırıngayla ağızlarına sıkmaya çalıştım ama beceremedim korktular benden sevdirmediler de bütün akşam. onun yerine sabah bi yemek kaşığı yaş mamanın içine yarımşar cc karıştırıp yedirsem olur mu? hap da yutturamam çünkü daha şurubu içiremiyorum :/

bi sıkıntı ya da işe yaramama durumu olur mu yemeğe karıştırıp yedirincee?

 
ilaçlı mamayı yemez, kokusunu alıyor yerse büyük başarı.


  • neferkitty  (08.09.15 10:42:30) 
@neferkitty ama sağlıkları açısından sıkıntı yaratmaz değil mi yerlerse? kaş yapayım derken göz çıkarmıyım bi de


  • kakamelsokoban  (08.09.15 10:44:36) 
Ben geçenlerde yaş mamanın içine 1cc kadar Azro (üst-alt solunum yolu enfeksiyonu için antibiyotik) karıştırıp yedirdim. Yalnız bir yemek kaşığından fazlaydı benim verdiğim mama. 100 gramlık poşedin yarısı kadarını kullanıyordum. İlacın kokusunu da fazlasıyla bastırıyordu. Bir kaşık mama ilacın kokusunu bastırmayabilir.

İlacı verdiğim kedi de şu an çok iyi durumda.
  • sesee  (08.09.15 11:35:09 ~ 11:36:19) 
Yemeğe karıştırınca bir sıkıntı, etkisinde azalma, dokunma vb bir şey olmaz. Ben sosisin içine gömüyorum hap olarak alıp.

Babam ağzını açıp boğazına kadar parmakla itiyor. o.O
  • kaymaktutmayansicaksut  (08.09.15 11:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.