[]

Gerçeklikle alakanın kopması..

Ya ben çok fenayım. 31 yaşındayım, bu seneye kadar hep bir öfke ve davranış bozukluğu sorunum vardı ama normal hayatımı idame ettiriyodum, işim gücüm arkadaşlarım vardı. Bu senenin başında acayip bir aşk acısı geçirdim ve psikolojik anlamda herşey yerinden oynadı. Eskiden en azından dünya üzerindeydim, şimdi tamamen ayrı bir boyuttayım gibi geliyor, bu hissin tarifi yok; dünya üzerine fırlatılmış, korkunç bir yerde güvensiz bir şekilde yaşıyormuşum gibi geliyor. Herşey beni çok korkutuyor, sürekli endişeyle yaşıyorum. Bir de ülkenin durumu da etkili galiba, sanki boşlukta, havada asılı kalmışım gibi. Psikoloğa gidiyorum, hatta bir seans psikiyatriste gittim o da "psikologla devam et" dedi ama sanki düzelmiyor.

Kişisel gelişim filan okuyorum belki iyi gelir diye ama iyice kafamı karıştırıyorlar. "İnsan kendi gerçekliğini kendisi yaratır, dünya üzerindeki insan sayısı kadar gerçeklik vardır" filan diye bir kitap okudum iyice allak bullak etti beni. Sizce mümkün mü böyle birşey?

Bu karışıklık size de oluyor mu? Geçiyor mu? Ne kadar sürecek böyle..

İmdat..

 
Mutlaka profesyonel yardım alın.


  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (08.09.15 10:16:05) 
valla kendini iyi hissedene kadar doktor doktor gez. son bir ayda bir psikolog iki ayrı psikayatrise gittik. sorun çözüldü mü göreceğiz. olmazsa artık başka birine bir daha gideriz.


  • nedendir bilinmez  (08.09.15 10:25:19) 
nicki smiley olan birisinden beklenmeyen acılar bunlar. kahramanlık içeren filmler izle. ciddi faydası olacak.


  • zam sampiyonu domates  (08.09.15 10:52:58) 
teselli etmek için demiyorum ama kesinlikle geçecek. buna inanın, gerçekten inanın ki beyniniz de inansın ve hızlansn iyileşme sürecin. bir yardım alın mutlaka. yardım aldıktan sonra az biraz dişinizi sıkınca toparlanacaksınız zaten.


  • dahili meddah  (08.09.15 10:57:39) 
sanırım aşırı yalnızlıktan kaynaklanıyor. sosyal yaşantınızda iyi dostlar edinip onlara sıkı sıkı sarılın.


  • jesues  (08.09.15 10:59:50) 
Geçiyor. Evet bence mümkün. İnsanlar aynı olaylara bambaşka tepkiler verebiliyor. Çok farklı yaşamlar var. Gerçeklikten kasıt yaşam tarzı, bakış açısı ise bunu kendimiz oluşturuyoruz ya da çevreyle. Eğer siz de kendinizi bulunduğunuz yere ait hissetmiyorsanız çevrenizi değiştirin. Çocuklarla muhabbet edin, onlar da bu dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor.


  • aybengülerim  (08.09.15 12:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.