[]

Selahattin Demirtaş'ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba,
dağlıca'da hayatını kaybeden askerlerden sonra herkes suçlu olarak demirtaşı göstermeye başladı. özellikle sosyal medyada resmen aktrollerin öncülüğünde bir linç var. her ne kadar aktroller başlatmış olsa da sıradan canı yanan insanlardan oluşuyor bu linçci kitle.

demirtaş şöyle bir açıklama yapmış. www.youtube.com
ne düşünüyorsunuz? cidden meclisteki diğer 3 lider bu adamdan daha mı çok önemsiyor askerleri?

 
saldırıdan 24 saat önce "yenildiniz, yine yenileceksiniz" diye tweet attığı için suçlanıyor olmasın. inanamıyorum hala şu adamı destekleyen vatan severlere


  • animalman  (08.09.15 07:18:36 ~ 10.09.15 16:42:42) 
@animalman, sağ ol yorumun için.
savaş isteyenlere karşı barış isteyenler olarak demişti o cümleyi. ve baya barizdi. vatan adı altında daha ne kadar çarpıtacaksınız gerçekleri acaba?

  • thenis  (08.09.15 07:21:52 ~ 07:43:53) 
adamcağız daha ne desin? ülkemizde yaşanan tüm ölümlerin felaketlerin sorumlusu belli. alın işte adam açık açık konuşuyor üstteki yorumda gözler kapalı.
bu ülke kurtulmaz. sıçtık ve batıyoruz.

  • neira  (08.09.15 07:39:17 ~ 07:39:32) 
Sünnetli olduğunu kanıtlaması lazım artık öncelikle asdfgh ne salak ülke, ne salak gündemler.


  • Cursed Chico  (08.09.15 07:47:01) 
Yav he, adamcağız yaptınız ya şunu yazıklar olsun! Bu adamcağızın milletvekili tükürüğü ile boğmadı mı bizi? Bu adamcağızın milletvekili böyle yaparsanız kapınıza bir başçavuş gelir demedi mi? Bu adamcağızın eş başkanı sırtımıız nereye dayadığımız belli demedi mi? Bu adamcağızın milletvekili polise tokat atmadı mı, askeri taşlamadı mı?


  • enkolaykullaniciadi  (08.09.15 08:31:56) 
@enkolaykullaniciadi hocam demirtaş dışında herkesi saymışsınız demirtaşı eleştirmek için :)


  • thenis  (08.09.15 08:36:15) 
Bu açıklamaları adamcağız yapamaz çünkü o batıdan oy almak zorunda. Herkese şirin gözükecek ya... Yahu sanki Demirtaş'ın umursadığını falan sanıyorsunuz ya şehitlerimizi, komedi gerçekten. Bir kere yapanı isim vererek lânetledi mi?


  • enkolaykullaniciadi  (08.09.15 08:40:32) 
@enkolaykullaniciadi birçok kez yaptı. ben öyle rastgele bir aramayla buldum direk. www.youtube.com 00.45ten sonrası. bundan önce de grup toplantıları başta olmak üzere hep kınadı ve amasız silah bırakması gerek pkknın dedi.
hatta ceylanpınarda evdeki polislerin öldürülmesine kalleşçe olarak nitelendirdi. başta kabullenen pkk daha sonra biz yapmadık vs. dedi.

  • thenis  (08.09.15 08:48:15) 
Eşkisözlük'ün son dönem duruşu belli. İlk zamanlarında muhalif yazarlardan oluşurken, bu yazarlarını kaybetti. Günümüzde Aktroll yuvasına döndü. Bunun yanı sıra da "izmir solcusu" olup kendini "çoooook aşırıııııı" sistem karşıtı gören arkadaşlar da var.. İstisnalar da kaideyi bozmuyor.

Selahattin Demirtaş ağzıyla kuş tutsa, birilerinin gözünde "katil" olarak kalacaktır. Bu ülkede "emri veren" esas katilin kim olduğunu herkes bilse de, lafa gelince kürt düşmanlığı, AKP düşmanlığını ezer. "Milliyet" damarı tutunca, Selahattin Demirtaş ne dese suçlu olur.

Sen şansını zorlama burada. Vicdanlı ve tarafsız bir cevap alamazsın. İnsanlara verdiğin mantıklı cevapları da okumadan sana saldırmaya devam ederler.

Bu ülkeden bir bok olmadı, olmayacak.
  • lcha  (08.09.15 09:40:29 ~ 09:41:10) 
bu ülkeden bi sikim olmaz. olan şehit adı altında sözde ülke için canını verenlere oluyor ne yazık ki. filler tepişiyor olan çimenlere oluyor. adam 400 oy verseydiniz bunlar olmazdı diyor. bu lafı eden herşeyi açıklamıyor mu?

seçimde hdp barajı geçtide nasil bir zorluk çıkartmaya başladı? bunlar hep seçim oyunları. lanet olsun böyle ülkeye...
  • 2006  (08.09.15 09:43:56) 
@batuhanolabilir
hocam adam seçim süreci boyunca hep aynı şeyi dedi zaten. şu anki fikirlerimin temeli abdullah öcalan ve onu kitaplarıdır diye. yani bir insan türkiyenin en samimi ve barışçı adamı olabiliyorsa abdullah öcalandan etkilenmesine rağmen, sizi rahatsız eden ne?
bak burada da ekşide de kimse demirtaşı eleştirecek bir şey bulamıyor. adamın inkar etmediği geçmişi ve partisindeki çıkıntı demeçler dışında...

demirtaş tskya silah bıraksın ya da doğudan çekilsin falan demiyor. göz göre göre yalan söylüyorsunuz. pkk silah bıraksın, operasyonlar da dursun diyor. barış karşılıklı olur.

çıkmış diğer 3 partinin de yapamadığı cesurlukta bir açıklama yapmış. kimsenin izlediği bile yok muhtemelen. etkilenmekten mi korkuyorsunuz nabıyorsunuz? :)
  • thenis  (08.09.15 09:46:15 ~ 09:48:14) 
yav bu adamın terör örgütü liderleriyle fotoğrafı yok mu?
cf.kizlarsoruyor.com

yav bu adam pkk'ya silah bırak demeyi mi gitti aq?

bu adamın seçtiği vatandaş/milletvekilleri pkk sizi suda boğar demedi mi? dedi.

----------------
yani tipik akp kafasıyla yok öyle yapmak istememiştir, yok öyle demek istememiştir, özelleştirmelerin amacı başka gibi şeylerle savunulmaya çalışılıyor.

bu ülkenin %90'ı akpli. akp'li kafasında.
  • dieselsingle2  (08.09.15 10:13:19) 
çözüm sürecini yürütenlerden olarak kandile "resmi izin" ile gitti. barışı tsk kendi kendine mi yapacak?

kendisi zaten abdullah öcalan'ı lider olarak görüyor, diyorum. bu mu lafı çevirmek. hiçbir denilen şeye yok öyle dememiştir demedim. hepsi kasıtlı çarpıtılan şeyler. açıp azıcık okusan göreceksin. bence türkiyenin yüzde 90ı akit kafasında, fikirlerine göre çarpıtıyor.

açıklama dışında her şeyi konuşmanız da komik :) türkiyede tartışma, objektif bakma, sorgulama kültürü yok. bu adamların samimiyetini sorguladığınız kadar, dininizi, siyasi görüşünüzü, hayatı ve gündelik ilişkilerinizi sorgulasanız bambaşka bir yerde olurdunuz. iyi mi kötü mü bilemem :)
  • thenis  (08.09.15 10:16:47) 
kendisinin ölmesini dilemekten başka bir şey düşünmüyorum. bu sabah 10 şehit daha var.


  • yue  (08.09.15 10:44:05) 
birilerinin ölmesi dışında bir fikriniz yok zaten, olsaydı ülke böyle durumda olmazdı.


  • thenis  (08.09.15 10:44:42) 
ya hala savunup durma şu adamı! hele ki ığdır dan gelen haberden sonra! ulan hırsızın hiç mi suçu yok be! ne olduğu belli işte! Hadi bunu yapanı lanetlesin! öyle analar ağlamasın seni başkan yaptırmayacağız demekle olmuyor. sorumlu bir tek rte demeden, ki rte nin de çözüm sürecinde de şimdi de politikası yanlış sonuna kadar, bunu yapanı lanetlesin!


  • enkolaykullaniciadi  (08.09.15 10:48:10 ~ 10:53:36) 
ığdırla dağlıcanın ne farkı var? ben savaş dursun istiyorum. umudu bahçelide, tayyipte, tskda, pkkda aramıyorum. tek samimi gördüğüm kişide arıyorum. ığdırlar, dağlıcalar bir daha yaşanmasın diye, daha gür savunacağım, sizin gibi vatan üzerinden asker ölümlerinin devamını dileyenlere karşı.

ayrıca bunu yapanı da lanetleyecek, diğerlerini lanetlediği gibi. ama sen yukarıda olduğu gibi, ne yaparsa yapsın görmezden gelip, asker ölümlerine ortak olacaksın.
  • thenis  (08.09.15 10:54:26 ~ 10:55:45) 
bu adama hiçbir zaman oy vermedim ve vermeye de cesaret edemiyorum, güvenemiyorum ancak (ne kadar sözüme inanırsınız bilmem) canı gönülden samimi olmasını ve güvenmek istiyorum. siyasilerin arasında bu adam kadar samimi olmasını istediğim başka bir siyasetçi yok. çünkü artık bir şeylerin değişmesi ve gelişmemiz lazım. yıllarca söyledik kürtler pkk'dan ayrışmalı meclise girsinler, temsillerini silahla değil siyasetle yapsınlar dedik. fırsat var ancak izin verilmiyor.

birde suçluyu sadece akp gören arkadaşlar va ancak kaçırdıkları bir şey var; akp düşmanlığı yaparken pkk'yı meşrulaştırıyorlar, farkında değiller. bu kandan pkk'da faydalanıyor.

edit: bir yandan verdiğin linki dinliyordum; genel hatlarıyla fena konuşmamış ancak dezenformasyon yapmayı da ihmal etmemiş. neymiş? cizre de 'halk' sadece sokağa çıktığı için vuruluyormuş... lütfen..
  • air  (08.09.15 10:59:52 ~ 11:01:35) 
"dağlıca saldırısını yapanları lanetliyorum" diyen bi cümlesini göster, oyumu hdp ye vereceğim. bu kadar da büyük konuşuyorum!


  • enkolaykullaniciadi  (08.09.15 11:04:41) 
@air hocam teşekkür ederim dinlediğin ve yorum yaptığın için. ben aslında birileri demirtaşa sövsün ben de cevap vereyim gibi bir şey düşünmemiştim. hem bu konuşma görülsün hem de insanlar buna rağmen hala demirtaşta mı arıyolar suçu onu merak etmiştim. dedikleriniz haklı kaygılar ve diyecek bir şeyim yok.

cizre konusunda hiç haber alamıyoruz ama orada şöyle bir durum var, pkknın şehir kolu(12-24 yaş arası gençler) kalaşnikov, molotof gibi şeylerle sokakta çatışıyorlar. ama onlar dışında silahsız olup pkk sempatizanı olan(cizrenin yüzde 90ı böyledir) insanlar da vuruluyor. hatta 7-10 yaşlarında çocuklar öldü. yani askerin ölümüne üzüldüğümüz kadar artık karşı taraftaki insanları da düşünmek gerekiyor bence.
  • thenis  (08.09.15 11:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.